Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 11:32   #3857
m13081987
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja wzięłam swój prowiant , mama mojego TŻ się nie obraża o takie rzeczy i wie o co mi chodzi i szanuje moje pomysły bez jakichś fochów. Nie wiem jaka jest mama Twojego TŻ...niektóre potrafią się obrazić z tego błahego powodu...
Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Ja zaproponowałam koleżancę że mogę zrobić jakąś sałatkę. Wzięłabym jakieś swoje jedzonko ale pomyślą Ci ludzie że jestem walnięta hehe. O żarcie się nie martwię. Najgorzej z tortem urodzinowym i alkoholem. Tortu w sumie mogę odmówić, da radę. Ale alko...toastu nie wypić...porażka

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Moja kochana Babcia jest taka. Robi takie smaczne rzeczy, lecz tłuste. A pierogi z grzybami i kapustą. Ciężko przyjęła że nie jem mięsa. Po zaakceptowaniu tego faktu, robi mi wege obiady. Nie wiem jak ja przeżyję urlop...eh zobaczymy
No cóż - zaopatrzę się w otręby, pokrzywę... A jak dojedziemy to kupię jaja, ser chudy i jogurt... Ale ślinka będzie ciekła na pierożki z kapustką i grzybkami

ODPISUJ W MOIM WĄTKU
m13081987 jest offline Zgłoś do moderatora