2010-06-22, 10:51
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Essence cz. V
Cytat:
Napisane przez Aggie125
Wypatrzyłam też wczoraj korektor do lakieru w pisaku, ale ponieważ ostatnio staram się robić przemyslane zakupy, na razie się nie zdecydowałam. Używal na ogół ciemnych lakierów i ciekawa jestem, czy po kilkukrotnym użyciu końcówka korektora nie zacznie mi rozmazywać usuniętego wcześniej ciemnego lakieru. W sensie, że ciemny lakier wsiąka w końcowkę pisaka.
|
Mam taki korektor w pisaku, niestety się na niego skusiłam Moim zdaniem wyrzucenie pieniędzy w błoto, bo po kilku poprawkach na końcówce zostaje już taka warstwa lakieru że ciężko zmyć nią kolejne. Poza tym tak jak napisałaś, jeśli używasz ciemnego lakieru to będziesz mazać dookoła paznokcia skórę na kolorowo i w końcu i tak sięgniesz po patyczek do uszu zamoczony w zmywaczu (według mnie nie ma nic lepszego i tańszego do usuwania lakieru ze skóry)
Wczoraj znów wybrałam się do Natury, no i znowu portfel ucierpiał... Kupiłam sobie zieloną kredkę CaC i cienie, do tego pędzelek do różu i liner. Dobrze że nie ma u mnie drugiej szafy, bo pewnie wydałabym 5 razy tyle. No i w związku z tym mam pytanie, czy któraś z Was ma może na wymianę pasiak dla blondynek Sun Club (dla brunetek też chętnie wypróbuję)?
Edytowane przez lenlea
Czas edycji: 2010-06-22 o 12:47
|
|
|