Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 12:00   #1475
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
nasza psinka śpi tyle ile my śpimy ale to jest już dorosły pies bo ma 6 lat nie wyobrażam sobie gdyby pies mnie budził tak rano
trzeba z tymi zdjęciami niestety pokombinować
no dokładnie te nauki ścisłe są za mocne to chyba nie na moją starą głowę tego jest mnóśtwo a jeszcze mam z taką ***niętą babą matmę i statystykę że masakra a za 2 tyg mam z nią ekonometrię a muszę to zdać bo kiedy niby poprawię jak bronię się za 3 tyg
ciesz się że nie masz takich przedmiotów a co Ty w ogóle studiujesz?? i na którym roku jesteś?
dawaj ciasto herbatką też nie pogardzę
Ano jak dorosły to zrozumiałe A moja nie dość, że budziła mnie o 5 , to jeszcze na dwór trzeba było z nią wychodzić średnio co pół godziny , chcąc ją nauczyć się załatwiać na zewnątrz... Także dostałam za swoje

Wstawiłam kolejne, musiałam trochę się nakombinować w paincie bo na fotce był jakiś kretyński napis strony... Ale usunęłam go fachowo haha , zobaczymy czy zaakceptują, na razie coś im się nie spieszy

No ale skoro taki kierunek studiujesz, to jednak musisz mieć predyspozycje umysłowe do rozumienia przedmiotów ścisłych , których ja niestety nie posiadam
A co z tą babą od matmy nie tak ? Taka sucz ?

Ja studiuję dziennikarstwo ze specjalizacją reklama i public relations Jestem na drugim roku (powinnam być na trzecim, ale powtarzam semestr jak wspominałam ) , więc te przedmioty ze specjalizacji na dobre zacznę dopiero na trzecim roku, bo na razie to mam przedmioty takie sricte dziennikarskie, których nie cierpię nawiasem mówiąc
Może później będzie trochę ciekawiej...

Wpadaj , zapraszam Ciasta mam jeszcze duuużo dużo, więc wystarczy Z herbatką też nie będzie problemu
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora