2010-06-22, 12:00

| 

| 

| 

Zakorzenienie 

| 

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat: 

Napisane przez  Anastazja86

nasza psinka śpi tyle ile my śpimy   ale to jest już dorosły pies bo ma 6 lat   nie wyobrażam sobie gdyby pies mnie budził tak rano  
trzeba z tymi zdjęciami niestety pokombinować  
no dokładnie te nauki ścisłe są za mocne   to chyba nie na moją starą głowę   tego jest mnóśtwo a jeszcze mam z taką ***niętą babą matmę i statystykę  że masakra a za 2 tyg mam z nią ekonometrię   a muszę to zdać bo kiedy niby poprawię jak bronię się za 3 tyg  
ciesz się że nie masz takich przedmiotów   a co Ty w ogóle studiujesz?? i na którym roku jesteś?  
dawaj ciasto   herbatką też nie pogardzę   

| 

Ano jak dorosły to zrozumiałe    A moja nie dość, że budziła mnie o 5 , to jeszcze na dwór trzeba było z nią wychodzić średnio co pół godziny , chcąc ją nauczyć się załatwiać na zewnątrz... Także dostałam za swoje   

Wstawiłam kolejne, musiałam trochę się nakombinować w paincie bo na fotce był jakiś kretyński napis strony... Ale usunęłam go fachowo haha , zobaczymy czy zaakceptują, na razie coś im się  nie spieszy   

No ale skoro taki kierunek studiujesz, to jednak musisz mieć predyspozycje umysłowe do rozumienia przedmiotów ścisłych , których ja niestety nie posiadam   
A co z tą babą od matmy nie tak ? Taka sucz ?    

Ja studiuję dziennikarstwo ze specjalizacją reklama i public relations   Jestem na drugim roku (powinnam być na trzecim, ale powtarzam semestr jak wspominałam   )  , więc te przedmioty ze specjalizacji na dobre zacznę dopiero na trzecim roku, bo na razie to mam przedmioty takie sricte dziennikarskie, których nie cierpię nawiasem mówiąc    
Może później będzie trochę ciekawiej...   

Wpadaj , zapraszam   Ciasta mam jeszcze duuużo dużo, więc wystarczy   Z herbatką też nie będzie problemu    

| 

| 

|