Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas leci!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 12:01   #977
Cassandra 23
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze urodzinki wakacyjnych dzieci- są już pierwsze kroczki, ale ten czas le

Siemka
Przepraszam, ze Was tak zaniedbuje ale z ręką na sercu nie mam teraz czasu na Wizaż. Od kilku dni mam jazdę, plac i wkuwam testy a własciwie to robie juz tylko egzaminy.
Wczoraj byłam z TŻ-tem na takim placu gdzie jest rynek i cwiczyłam parkowanie. Troche sie wkurzam bo ten moj instruktor (fajny z niego chłopak) ale zaniedbał troche manewry, jezdziłam głownie bo miescie a o manewry musiałam sie sama upominac. Tak ze teraz najbardziej boje sie parkowania, zawracania...
Plac mi dobrze wychodzi, obsługa tez, jezdze płynnie, dynamicznie.
Ale tak sie boje, ze codziennie mam biegunke i bole brzucha - na dobre mi to nie wyjdzie

O mamo, jak ja sie boje...

Jutro o 8.30 prosze o mocne, najmocniejsze, najwieksze kciuki i kto sie modli to tez o modlitwe

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
Solenizantowi Kubusiowi z okazji pierwszego roczku
STO LAT!!!!

Rośnij zdrowo Kubulku

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Cass łer ar ju? bo chcę cię zmobilizować wystartowałam od dziś z ONZ. Nawet Tamilee brzuszki walnęłam rankiem
Kasiu ja juz od wczoraj nic nie jem bo mam zacisniety zołądek takze razem z Toba ruszam z dietą

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Cass przyjmij spóźnione życzonka dla Kubusia -dużo zdrówka, usmiechu na buzi i zadowolenia z rodziców

Cytat:
Napisane przez marica5 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.
my juz po roczzku, imprezka wypalila ale dzis stalo się cos strasznego i mam okropnego doła
Wszystkiego najlepszego dla córci, duzo duzo zdrowka i radosci

A co sie stało?

Cytat:
Napisane przez aannuullaa Pokaż wiadomość
Cass pewnie jeździ i kuje testy

Jakub 20 czerwca 2009 r.
Blanka
15 września 2011 r
.

Edytowane przez Cassandra 23
Czas edycji: 2010-06-22 o 13:34
Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora