Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię *LG shine ke970 PINK, Sony Cyber-shot PINK! , peruka, L. Vuitton torbka WEJDŹ*
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 11:05   #1
Armani_Mania
BAN stały

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

*LG shine ke970 PINK, Sony Cyber-shot PINK! , peruka, L. Vuitton torbka WEJDŹ*

Zapraszam

Rzeczy elektorniczne chce wymienic na konretne rzeczy (czytaj dokladnie) NIE ODPOWIADAM W ICH SPRAWIE NA ZAPYTANIA "COŚ U MNIE?"!

-interesuje Cie aparat lub telefon? Napisz mi konretnie na jaki model chcesz się wymienić!

Dziekuję z gory tym co czytają dokładnie!

LG SHINE KE970 PINK lusterko,rozsuwany ,mp3

Telefon w stanie naprade dobrym wsywietlacz bez ani jednej rysy (od nowosci folie ochronne non-stop) sprawny w 100%(daje gwarancje rozruchowa), oczywiscie bez simlocka, drobe rysy w bokach oraz głownym klawiszu. Posiadam oryginalne pudełko gdzie znajduje sie : Telefon LG KE970,Stereofoniczny zestaw suchawkowy,Przewod do komputera(usb)(troszeczke nagryziony przez mojego kotka ale dziala bez zarzutów sa jedynie slady po ugryzieniu ),Bateria,Ładowarka sieciowa,Pyta CD,Instrukcja obsugi. Telefon w uroczym różowym kolorze obecnie trudno dostepnym Zdjecia z apartu sa naprawde przyzwoite wystraczy spojrzec na moje oferty wszyskie robione z tego aparatu. Telefon ma wbudowane lusterko ktore rowniez jest wyswietlaczem, głowny przycisk jest rownoczesnie scrollem płaska klawiatura dotykowa, z boku przyciski skrótów (mp3,aparat,głosnosc). Bardzo kobiecy telefon i ładny Ja dostalam nowy wiec ten mi jest juz zbyteczny bo nie bede uzywała 2 na raz Jest to trudno dostepny model z powodu koloru !!!! (średnio jest 2 x droższy od srebnego modelu przez kolor!)

System GSM 900, GSM1800, GSM1900 Wysokość (mm) 99.8 Szerokość (mm) 50.6 Grubość (mm) 13.7 Waga (g) 125 Akumulator litowo-jonowy (LiIon) Akumulator (mAh) 800 Czas czuwania wg producenta (h) 280 Czas rozmów wg producenta (min) 160 Wyświetlacz 256 tys. kolorów Wyświetlacz (param.) 240 x 320, 2,2 cala Wyświetlacz dodatkowy Nie Wyświetlacz dodatkowy (param.) Alarm wibracyjny Tak Dostępna pamięć (MB) 50 Złącze kart pamięci microSD Karta pamięci w zestawie (MB) DANE Bluetooth Tak CSD Tak GPRS Class 10 EDGE Class 10 WAP 2.0 Aparat fotograficzny Tak Aparat fotograficzny (param.) 2 Mpix, zoom x4, wideo, flash, autofocus PDA (param.) WIADOMOŚCI Słownik SMS T9 Długie wiadomości brak danych SmartMessaging Nie EMS Tak MMS Tak Klient e-mail Tak OPROGRAMOWANIE Java 2.0 Kontakty w telefonie 1000 Profile Tak Kalendarz Tak Lista zadań Tak Zegarek Tak Budzik Tak Stoper Tak Polifonia Tak Polifonia (param.) 40 głosów, MP3, AAC FUNKCJE GŁOSOWE Wybieranie głosowe Tak Dyktafon Tak System głośnomówiący Tak Odtwarzacz mp3 Tak DODATKOWE INFORMACJE Opis USB obsługa kart pamięci do 2GB

Lg Shine wymienie TYLKO na inny telefon najlepiej dotykowy!

PERUKA CZARNA MODEL : KT7885
ze sklepu z perukami kosztowala 145zł jest swietna i NOWA! ja wybrałam w koncu blondynkę wiec ta jest mi zbyteczna

FAST TAN przyspieszacz do opalania w kapsułkach
Każdy, kto ma ciemniejszą karnację skóry wygląda młodo, rześko i zdrowo! Gdybyś mógł, zapewne wybrałbyś brązowy kolor skóry, przedkładając go nad biały. Tan Faster wzbogaca skórę w najbardziej podstawowe, niezbędne i naturalne składniki, które wspomagają naturalny proces przyciemniania skóry i pomogą niewątpliwie w uzyskaniu ładnego, brązowego koloru. Po użyciu Tan Faster twoja skóra nabierze szybciej zdrowego, brązowego koloru!Sama wypróbowałam - i ślicznie działa! Niestety 2 opakowania to dla mnie za dużo...
Opakowanie zawiera az 60 tabletek!

Estee Lauder Pure Color Lipstick

Edytowane przez Armani_Mania
Czas edycji: 2010-06-23 o 07:33
Armani_Mania jest offline Zgłoś do moderatora