Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 12:12   #1168
magdolena
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;20166115]Witajcie, dziewczyny. Znów trochę mnie nie było, ale w zasadzie nie miałam co pisać. Przynajmniej jeśli chodzi o kwestię merytoryczną tego wątku. Jedno zużycie, zero zakupów. Nudy na pudy.

Jeśli chodzi o pozostałe sprawy, to oddałam ostateczną wersję pracy promotorce, recenzentce i pani z dziekanatu, ale oczywiście znalazłam jeszcze tysiąc literówek i tym podobnych pierdół i na szybciora wprowadzałam zmiany... Byłam też na imprezie grupowej z okazji pomyślnego zakończenia sesji i powiem tyle - na takie szalone balangi to ja się już nie nadaję... odchorowywałam cały następny dzień! Ale było naprawdę fajnie.

Zaszalałam też i zrobiłam sobie żelowe paznokcie u stóp. Nie znoszę malować paznokci u stóp (malowałam zwykle frencha), ale nie znoszę też mieć niepomalowanych. Jako że lakiery szybko mi się ścierały, a paznokcie u stóp rosną mi wolniutko - zdecydowałam się. Póki co jestem b.zadowolona.

Na 12.00 idę do fryzjera. I mam dylemat, czy zaszaleć z grzywką, czy nie... Chyba zaszaleję. Włosy rosną mi niesamowicie szybko, więc po kilku miesiącach, jeśli mi się nie spodoba, to po grzywce nie będzie ani śladu. Poza tym zawsze mogę ją podpinać - do góry, albo na bok.

[/QUOTE]
Daj znac jak tam fryzjer.

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
ja wczoraj przez manię lakierową kupiłam cztery odcienie Bell Glam Wear no, ale nie miałam żadnych lakierów

w czwartek robię zdjęcia całemu zbiorowi
I jak te lakiery? Podobno są niezle?

Dziewczyny ja mam wrazenie ze my sie ostatnio napędzamy wzajemnie na zakupy zamiast odwrotnie...

Mam jeszcze takie glupie pytanie do posiadaczek karty mbanku z delfinem: którą stroną ja się wklada do wplatomatu?