2010-06-22, 16:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Napisane przez caaalajaa
oj z dietką okropnie.. nie wiem ciągle chce mi się coś jeść.. muszę się opanować. na jutro zakupiłam już mniej jedzenia ;D i same serki ciemny chlebek. musze coś taniego jeszcze na obiad wykombinować;D;]
 ee Sunseciku zostań dziennikarka  będę się chwaliła że cię znam;D ibędziesz pozdrawiała nasz wątek ;d ha!;d
|
Haha a załatwisz mi pracę ? Jeśli tak to nie ma problemu , mogę zacząć już dzisiaj i będę Was pozdrawiać po 10 razy dziennie 
Cytat:
Napisane przez Anastazja86
ja na jednym stażu miałam luz, mogłam sobie wychodzić ale nie na długo, no i non stop siedziałam w archiwum  a na drugim stażu całymi dniami albo niszczyłam dokumenty albo kserowałam 
ja raczej nie będę miała emeryturę, bo gdzie ja niby dostanę umowę o pracę  przecież umowa zlecenia nie liczy się do lat pracy  ja mam przepracowany rok na umowę o pracę czyli do emerytury brakuje mi tylko 29 lat  żenada
dobra ja spadam do rodziców i na zakupy, do spisania później 
|
No ja też właśnie tak sobie rozmyślam , że jeśli tak dalej pójdzie , to nie upracuję sobie na tą emeryturę ,bo mi życia braknie... A w ogóle to praktycznie wszędzie teraz oferują umowę zlecenie, albo na pół etatu, to tym bardziej nie zapracuję... I dlatego muszę mieć bogatego męża 
Zdjęcia pomogły , nareszcie coś ruszyło !
|
|
|