Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-22, 16:28   #1490
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez caaalajaa Pokaż wiadomość
oj z dietką okropnie.. nie wiem ciągle chce mi się coś jeść.. muszę się opanować. na jutro zakupiłam już mniej jedzenia ;D i same serki ciemny chlebek. musze coś taniego jeszcze na obiad wykombinować;D;]

ee Sunseciku zostań dziennikarka będę się chwaliła że cię znam;D ibędziesz pozdrawiała nasz wątek ;d ha!;d
Haha a załatwisz mi pracę ? Jeśli tak to nie ma problemu , mogę zacząć już dzisiaj i będę Was pozdrawiać po 10 razy dziennie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ja na jednym stażu miałam luz, mogłam sobie wychodzić ale nie na długo, no i non stop siedziałam w archiwum a na drugim stażu całymi dniami albo niszczyłam dokumenty albo kserowałam
ja raczej nie będę miała emeryturę, bo gdzie ja niby dostanę umowę o pracę przecież umowa zlecenia nie liczy się do lat pracy ja mam przepracowany rok na umowę o pracę czyli do emerytury brakuje mi tylko 29 lat żenada

dobra ja spadam do rodziców i na zakupy, do spisania później
No ja też właśnie tak sobie rozmyślam , że jeśli tak dalej pójdzie , to nie upracuję sobie na tą emeryturę ,bo mi życia braknie... A w ogóle to praktycznie wszędzie teraz oferują umowę zlecenie, albo na pół etatu, to tym bardziej nie zapracuję... I dlatego muszę mieć bogatego męża

Zdjęcia pomogły , nareszcie coś ruszyło !
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora