Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 16:46   #1194
khloe_
Zadomowienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20175748]Ile ma lat?
Moje małe złodziejki 16 i 12...[/QUOTE]
no moja siostra jest rok młodsza, ma 17 lat (w listopadzie juz bedzie 18) ale i tak zachowuje sie jak 13latka dla tego mowie "mała gówniara"... w ogóle ona dla mnie jest kompletnie odmienna od większości rodziny, całkowicie wdała sie w ojca... zupełnie nie można sie z nią dogadać, jest rozpieszczona i leniwa..

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Oj, kolorówkowo jestem zaspokojona, to dawno tam nie pisałam

Są plusy bycia jedynaczką
zawsze sie cieszyłam,ze mam siostre, a teraz mysle,że fajnie byłoby być jedynaczką... może to chamskie, ale tak jest. Moja siostra jest straszną bałaganiarą przez co połowa naszego mieszkania jest wiecznie brudna, a nikt nie ma cierpliwości do wiecznego sprzątania po niej...nawet jak robi sobie gorący kubek to nie potrafi wyrzucić pustego opakowania do kosza tylko zostawia na blacie co mnie tak strasznie wkurza,ze robie awanture...nie chce jej sie wychodzic z psem i wiekszosc spada na mnie bo mama nie potrafi jej czegos stanowczo zakazać i powiedziec ze ma wyjsc z psem i wyniesc smieci czy tego chce czy nie.. nienawidze jej!!!!!! i jeszcze te jej fochy...wrrr...

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
mnie tez strasznie wkurza jak podbiera się moje rzeczy.mieszkam z dwiema laskami i jedna podbiera wszystko co zostanie na wierzchu.doszło do tego ze musialam kupic kosmetyczkę na kłódkę i chodzę z nia do łazienki.
świetnym sposobem na zniechecenie do podbierania jest wlanie czegos innego do pustej butelki czy sloika.ja kiedys postawilam starą,chyba nawet 10 letnią pianke do golenia i moja podbierajaca lokatorka przyszła do mnie z mega uczuleniem i pytala o wapno . nawet jesli sie ich nie zniechęci to jakas satysfakcja zostaje. mam jeszcze sposoby na osoby ktore nie myja wanny po sobie lub po swoim psie.jak byscie potrzebowaly to podam
No to dawaj te patenty ;D bede je stosowac na moją siostre i w sumie na dziewczyne brata TŻta też by sie przydało. heh, kosmetyczka na kłódke to troche smiesznie wyglada wiec sie na to nie skusze, w sumie jak ktos chce to niech sobie podbiera, byle nie zuzywala pol opakowania za jednym razem...

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość

Lepiej tego nie da się ująć.

Dziewczyny co Wy na to aby zaostrzyć rygor?

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

I jak tak czytam dziewczyny o tym podbieraniu to stwierdzam że moze dobrze ze nie mam siostry, chociaz z drugiej strony pomoglaby mi pozuzywać niektore kosmetyki.

Ja jestem ZA sama sie dobrze pilnuje i nic nie kupuje, ostatnio kusi mnie kilka lakierów w pastelowych kolorach,ale na szczescie mam kawałek do Natury i jeszcze nie zaglądałam. na razie testuje lakier przyspieszający wzrost paznokcia, jak go skończe to może kupie coś nowego

Jak chcesz to moge Ci pożyczyć swoją siostre z wielką przyjemnością, wszystko sie szybciutko zużyje

khloe_ jest offline Zgłoś do moderatora