Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 17:05   #554
libelle
Zadomowienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez ~ania_87 Pokaż wiadomość
gratulacje z powodu rocznicy
Ty się przetworami nie przemęczaj!!!!
Dzięki a potworami się nie przemęczam, to taka forma relaksu Truskawki były czyściutkie więc nie trzeba było ich długo szorować z piachu Zresztą jak sobie nie zrobię potworów na zimę to kto mi zrobi Zazwyczaj staram się robić co 2 lata i więcej żebym miała na następny sezon spokój ale w tym roku wywędrowały mi wszystkie kompoty Dżemów robię mniej bo TŻ nie je więc tyle co dla mnie i ewentualnie na jakieś słodkości. Czekam jeszcze na wiśnie, bo też muszę je pokompotować
Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
witam
co tam kobietki u Was słychać?
ja siedzę u babci na wsi, bo Tż jest w Ostródzie ostatni tydzień i próbuję się uczyć tych nieszczęsnych zagadnień na obronę, ale kiepsko mi to idzie ale mam nadzieję, że coś tam zdołam się nauczyć i nie będzie porażki na obronie
ciekawe jak tam Pidzi idzie nauka...
Aicila trzymam kciuki za twoją naukę i nie martw się na pewno uda Ci się wszystkiego nauczyć Pidzi chyba się zagrzebała w książkach i nie zagląda na neta, żeby się nie rozpraszać

Cytat:
Napisane przez Dervi Pokaż wiadomość
Cześć kobietki !!!
Wiem, że strasznie długo mnie nie było, ale już wariatkowo z serii ślub się zakończyło Stałam się słomianą wdową, bo mój TŻ pojechał się "powspinać w góry" (szkolenie) Co u Was? Troszkę mi zajmie nadrobienie lektury od czasów gdy zniknęłam, więc nie krzyczcie :/
Krzyczeć nie będziemy ale czytania to pewnie masz sporo
Lepiej opowiadaj jak tam weselicho

A ja wam wrzucam fotkę mojego pierścioneczka
libelle jest offline Zgłoś do moderatora