Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 16:40   #1810
adamonika
Raczkowanie

Dot.: Po poronieniu - kiedy okres, kolejna ciąża?

Cytat:
Napisane przez edytaolb Pokaż wiadomość
Witam,

Każda odczuwa inaczej.. Takie jesteśmy.. Kto wie jak ja z czasem będę myśleć.. tylko czas pokaże
Najgorszy jest ten strach, który pozostaje i pytanie czy to się nie powtórzy przy kolejnej ciąży..
Edytka wszystko będzie na pewno dobrze nie wolno mysleć że cos sie nie ułoży. Też się boję i pewnie jeszcze długo się bede bała, ale przeciez nie moze byc wiecznie pod górkę. Odpędzam od siebie te mysli, chociaz zawsze w tyle glowy zostają... Pamiętaj WIARA CZYNI CUDA ja sie tego będę trzymać Tobie tez radzę buziaki

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Moniś, Wiem, że się boisz pewnie wizyty mamy...ja bym się obawiała i pewnie będę przed moją wizytą w Pl. Ale pamiętaj, że taka rozmowa, choćby przez łzy jest Ci potrzebna i pomimo tego, że wiele wspomnień wróci do Ciebie, będziesz silna, ja w to wierze I życzę POWODZENIA!
ocean łez już wylałam i naprawdę nie chciałabym płakać więcej. Nie z tego powodu... Ciągle słyszę, że jestem dzielna, że się ludzie dziwią, że się nie załamałam, że jestem "normalna", tak jakby się nic nie stało. Tylko że nikt nie wie co w środku mnie siedzi, ile mnie kosztują pewne sprawy.. takie jakies dziwne refleksje mnie dzis przy myciu okien napadly A wizyty mammy sie naprawde boje. rozmawiamy czesto przez telefon i o tym co sie stalo tez, tylko ja jakos tak odczuwam ze chyba sie rozkleje jak ja zobacze... tyle mi opowiadala o prezentach dla malej jakie jej kupila. Czekam na to jak na jakas konfrontacje.. tak konfrontacje, ale chyba ze soba sama i wspomnieniami..
Ale dość o mnie. Co tam nowego u Ewy ??

Wiktoria jest już z nami i ma dwa ząbki

Edytowane przez adamonika
Czas edycji: 2010-06-22 o 16:44
adamonika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując