Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 18:08   #892
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
mona ja mam to samo ... wracając z pracy próbowałam opowiedziec mojemu Tż o tym co się działo dziś na wątku. I też mu dokładnie to samo powiedziałam. Piramida pojawiła się nie wiadomo skąd (ja również zwróciłam uwagę na to, że nigdy jej nicku na dole nie wiedziałam), a we wszystkim się doskonale orientowała. Ja jestem na wątku stosunkowo od niedawna, ale czytam Was codziennie, w miarę możliwości staram się też udzielac, a mimo to nie mam takiego rozeznania jak piramida. Dla mnie to też dośc podejrzane.

PS. wiadomośc do strippi.... na wypadek gdybyś zarzuciła mi, że nie piszę polskich znaków wyjaśniam, że na moim komputerze nie da się napisac literki "ć".
Może ta rebeliantka wyjdzie z ukrycia i powie nam kim jest naprawdę
co do polskich znaków, jak szybko piszę to często alt mi nie łapie i zamiast ą wychodzi a, a mi nie chce sie tego poprawiać bo zanim bym to zrobiła to by się tu kilkanaście nowych postów pojawiło, więc moja wypowiedź nie miałaby juz większego sensu. Dlatego często to po prostu olewam, mi też nie przeszkadza jak ktoś nie daje polskich zaków bo jestem na tyle inteligentna że mogę się domyslić co to za wyraz

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora