Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fotomodeling-jak i dla kogo?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 18:43   #1
justa1803
Raczkowanie

Fotomodeling-jak i dla kogo?

Hej dziewczyny Od sporej ilości osób słyszałam zdanie-"Wyślij gdzieś zdjęcia,może wezmą cię do reklamy,czy zaproponują prace fotomodelki,spróbuj". Jeszcze ani razu nie wzięłam sobie tego jakoś specjalnie do serca,myślałam,-przecież nie mam szans,nie ma po co,ale teraz postanowiłam się nad tym zastanowić Mam do was kilka pytań,bo pewnie niektóre z Was lepiej się w tym orientują (może same miały jakieś doświadczenie w tej branży?) Po pierwsze i co najważniejsze-nie wiem jak osoba,która nadaje si.e na fotomodelkę powinna wyglądać,czy są określane jakieś specjalne wymagania,nie wiem,czy mam jakiekolwiek szanse( wiem,że nie odpowiedzieć mi na to pytanie jakoś specjalnie precyzyjnie i na 100 procent,bo nie ma tu mojego zdjęcia) ...po drugie-tekst-wyślij GDZIEŚ zdjęcia w ogolę do mnie nie przemawia :P Nie mam zielonego pojęcia jak,gdzie,co dokładnie się przesyła...Czy rzeczywiście są osoby,które poszukują nowych twarzy?Wystarczy wysłać gdzieś kilka fotek,czy może iść na casting jak na modelkę? A może potrzeba stworzyć jakieś profesjonalne portfolio i dopiero wtedy spróbować? Nie wiem czy w ogóle się za to zabiorę,bo coś trudno mi uwierzyć w słowa moich znajomych,jednak z czystej ciekawości będzie fajnie dowiedzieć się co nie co o tym Więc jeśli ktoś może mi coś poradzić,odpowiedzieć będę bardzo wdzięczna Pozdrawiam serdecznie

justa1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując