Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sex z wykładowcą :/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 19:47   #346
201712190924
Konto usunięte

Dot.: sex z wykładowcą :/

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
nie denerwuj sie tak.. rozumiem, ze nie masz odawgi isc na policje, ale padly tu tez inne rozwiazania niz policja... duzo rozwiazan. chyba wszystkie mozliwe...i to troche dobiajace jak kazd chce Ci pomoc a Ty nie chcesz tego.
ja nie uwazam ze jestes dziw*ka.. wiem ze padly tu takie slowa, ale ja osobiscie jestem daleka od uwazania Ciebie czy inne osoby ktorym zdarzylo sie w zyciu uprawiac sex na jedna noc tu straszne ugolnienia padly.. kazda sytuacja jest inna. byl juz chyba watek o seksie na jedna noc..(albo jakis inny "kontrowersyjny" o sexie. czesc z wizazanek sie oburzala min na mnie i strugala swietoszki a wiem(nie powiem od kogo i w jaki sposob sie dowiedzialam ze sa obludne w tej swoje moralnosci, na forum pisaly jakie sa moralne etc. a na pw juz zupelnie inne rzeczy.. wyszla jak na dloni hipokryzja) ale nie o tym watek.. tak sobie przypomnialam
wiec nie daj sobie wmowic ze jestes dziw*ka.. i walcz o siebie. tyle chyba ozna powiedziec
zgadzam się. każdemu czasem powinie się noga. nie usprawiedliwiam tego, co zrobiłaś, bo źle postąpiłaś ale moim zdaniem nie ma sensu mówić sobie, że jesteś dziwką itd. dziewczyny nie osądzajcie tak autorki. każdy popełnia błędy, jej zdarzyło się to raz, a to jeszcze nie znaczy, że takie zachowanie stanie sie dla niej normą.
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując