Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Cytat:
Napisane przez De28
Dopytalam sie o to borowanie. Tu chodzi szczegolnie o te forme prochnicy, ktora jest spowodowana bakteriami potrzebujacymi do rozwoju tlenu. Substancja jest wpuszczana w dziurke i wchodzi we wszystkie pory i niszczy prochnice. Szczegolnie przydatne to miedzy zebami.Koszt 120 euro od dziurki
Dzis mnie znow laskocze od srodka. Tzn. od paru minut, po wypiciu dwoch szklanek mleczka.  Tak laskocze ze az skora swedzi. Czy to naprawde juz delikatne ruchy?  Lozysko mam na tylnej scianie.
|
Ale cena ..
Cytat:
Napisane przez De28
2zl?? A gdzie to produkuja?  Nie zwracacie uwage na to, jaka to bawelna i czym preparowana itp? Np czytalam, ze czesto ciuszki zawieraja szkodliwe substancje. One zostaja wyprane po kilku razach dopiero.
|
To produkuja w moim miescie. Przedisebiorstwo przemyslowe BARDZO duze o wieloletniej tradycji. W tamty roku kupilam dla siebie 2 koszulki z bawelny organicznej za 10zl. Ewidentnie bardziej miekka bawelna niz normalna no i swietnie sie nosi.
Nie zawsze to co tanie to badziew.
U nas w miescie chyba wiekszosc sie ubiera w tym zakladzie. Moja SP. Mama tam pracowala na kroju i mialam wiele rzeczy. Niektore mam do tej pory
Wiecie dlaczego tanie sa te spiochy i inne rzeczy dla dzieci? Bo sa zwykle biale, po prostu robione z koncowek materialow Dla mnie bomba. Zamiast bawelnianych spiochow za 15zl kupie takie same za 2..
Cytat:
Firma posiada unikalny certyfikat EKO-TEX STANDARD 100 , który jest powszechnie znanym znakiem zdrowych tekstyliów. W swoim asortymencie posiadamy wiele wzorów i rozmiarów bielizny, każdy klient znajdzie coś dla siebie.
|
http://www.concordia-bielizna.pl/ind...ek=show&page=1
Kiedys nazywal sie ten sklep Hanka
metal dol - 12.06.2012
Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-06-22 o 21:09
|