Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Kosmetyki naturalne, mineraly i inne ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-22, 21:52   #1
biala17a
Zadomowienie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.

Kosmetyki naturalne, mineraly i inne ;-)

NIEAKTUALNE

Witam wszystkich w moim pierwszym wymiankowym wątku
chętnie wymienię poniższe kosmetyki. Niektóre z nich są nietrafionym prezentami, niektóre nie służą mojej cerze, z niektórych robię duże odsypki, by nie minął im termin ważności.
Zgadzam sie wysyłać pierwsza z racji małej ilości przekupek
Rodzaj przesyłki (ekonomiczna/priorytet) do uzgodnienia
Prowadzę rozmowę w watku, w którym sie zaczeła, ale jesli ktos ma inne zasady jestem elastyczna
Starannie i zgodnie z prawdą opisuje wszystkie przedmioty, tego samego oczekuję od drugiej strony
Zdarza mi sie wycofywać z wymianki (oczywiście nie w trakcie negocjacji) kosmetyki które zdecyduje sie przygarnąć ktos z rodziny.

Moja wish lista ----> patrz post trzeci

ZAPRASZAM

DOKŁADKA 15.01.2011
Mineral flowers - krem na dzień do cery tłustej (seria - Geranium i róża) - odlewka 25-30ml
Ekologiczny hydrolat z róży damasceńskiej (z Mazideł) - zostało ok. 35ml (obu produktów pozbywam się z powodu podrażnień po róży )
Ekstrakt z cytryny (z Mazideł) - zostało jakieś 8 z 10 gramów
Lush - Mask of Magnaminty - mogę zrobić małą odlewkę (15-20ml), maska ważna do konca lutego
Cień firmy Meow w odcieniu Amazon rainforest - próbka użyta kilka razy, oddaje bo jednak nie pasuje mi odcień

1. Glinka zielona, zakupiona na allegro, 45ml, w plastikowym opakowaniu z oskubaną etykietką (taki głupi mam nawyk ), wazność do 2016.

2. Korektor mint (zielony) firmy EDM - próbka 0,75ml
3. Macerat (olej) brzozowy z Mazideł, ważny do 02.2011 , odlewka do 15ml

4. Niacynamid (wit. B3) z Mazideł, ważny do 09.2011, 15ml

5. Pędzel do korektora, Costal Scents, dlugość - 14,5 cm. Stan: użyty i prany jakies 10 razy, nie wypadł z niego ani jeden włosek, ma kilka rysek na tej metalowej cześci, chyba z przechowywania z wypchanej rzeczami kosmetyczce. wymieniam, bo nie przekonałam sie do proszkowych korektorów, a płynne wole paluchem nakładać

6. Brązer Happynes, EDM, 1ml w strunie raz wypróbowany (od razu ostrzegam że zadnym chlodnym/neutralnym cerom nie podpasuje)

7. Róż SoCo, EDM, 1ml w strunie, próbowany 2-3 razy

8. Róż Misting Well, EDM, 1ml próbka w strunie pochodząca z wymianki, ok 70% zostało

9.L`biotica, Vax, maseczka do włosów słabych i skonnością do wypadania, saszetka 20ml. Ważna do 03.2011

10. Floss Lek, antybakteryjny żel punktowy z serii Ideal skin, 4 saszetki po 2ml, ważny do 01.2011

11. Słoik po pudrze sypkim inglot, z sitkiem, pojemnosc 25g - może być wykorzystany na minerały

12. Regularnie przygotowuję pastę cukrową, mogę sie podzielić z osobami którym to cudo nie wychodzi a chcą spróbować jak działa. Ilość dowolna ;-)

Wymienione:

Pixie, formuła Natural finish, odcien Trixie 1, tester, użyty dwa razy do próby paskowej
Spirulina z Mazideł, ważna do 02.2011, użyta 3 razy, mogę podzielić na odsypki
Hydrolat oczarowy BU, ważny do 01.2013, ok. 100ml, mogę podzielić na mniejsze odlewki.
Inglot, puder sypki, odcień nr 14, nowy, nigdy nie otwierany, w kartoniku firmowym.
Puder bambusowy BU, ważny do 12.2013, 15ml w firmowym opakowaniu lub jakies mniejsze odsypki w stunie (kupiłam całe opakowanie, ale zuzywam tak wolno, że wole go podzielić dopóki jest świeży)

oznaczenia w wątku:
Dokładki
Rezerwacje
Wymienione

Edytowane przez biala17a
Czas edycji: 2011-04-09 o 22:20 Powód: dokładka
biala17a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując