2010-06-22, 22:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: dziewczyny z londynu...
Witam nowe dziewczyny na wątku Fajnie, że jest nas coraz więcej Napiszcie gdzie mieszkacie, co porabiacie itp Miło będzie Was poznać.
Psiura ciesze się ogromnie, że mam już net. Dziś bez internetu i komórki jak bez prawej ręki. Ja jestem chętna na Twoje zabiegi, ale właśnie masz racje z tym, że potem trzeba unikać słońca i tu się u mnie tworzy mały problem, bo często mi się zdarza przebywam na słońcu. Jak np dziś znów jestem buraczana i mam kolejną koszulkę "opaloną", a nogi blade mimo, że były odsłonięte. Uświadomiłam sobie to po moim wyrażeniu chęci i miałam właśnie pytać się, czy aby nie lepiej jest trochę zaczekać, ale już mnie wyprzedziłaś Telepatia jakaś Dlatego ja bardzo chętnie, ale za dłuższy czas jeżeli będzie jeszcze możliwość. I krem z filtrem mój ulubiony, muszę jeszcze gdzieś zdobyć. Jeżeli chodzi o moje rozpakowywanie, to nawet jakoś poszło, choć miałam pierwszego dnia mały kryzys. Zostały tylko moje buty, kosmetyki i inne pierdołki w 2 pudłach, i już nie mam gdzie tego upchać Muszę pomyśleć nad jakąś szafeczką dla siebie. Może Wy macie jakieś propozycje? Ja myślałam, żeby na kosmetyki i te inne bajerki kupić taką plastykową szafeczkę z szufladkami. Myślę, że dobrze się sprawdzi przez swoją przezroczystość i będę widzieć, gdzie co upchałam. A swoją drogą to muszę przestać kupować wciąż nowe kosmetyki, a wykańczać te, które już otworzyłam i zaczęłam zużywać. Też tak macie
Psiura nie przejmuj się tym, że taki zawód wybrałaś i w PL nic z tego nie masz. Ja myślę, że bardzo dobrze wybrałaś. A w PL jak nie masz znajomości i kasy, to obojętnie jakie studia skończysz i gdzie i tak nic nie osiągniesz. Nie twierdze, że we wszystkich przypadkach, ale w większości tak. Przykładów mam mnóstwo wśród znajomych. Zawód masz bardzo fajny, daj sobie tu w UK trochę czasu, a zobaczysz, że się wszystko dobrze ułoży.
Znowu się rozpisałam Ogólnie to jestem osobą mało gadatliwą, zwłaszcza jak nie znam towarzystwa
Trele_Morele napisałam Ci na gg jakiś czas temu, co się nie odzywasz???
Edytowane przez Judysia
Czas edycji: 2010-06-22 o 22:11
|
|
|