Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 00:03   #4741
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Dzis mielismy zabiegany dzien
U pediatry wszystko w porzadku, pare dni temu odpadl malej pepek, ale zostal maly kawaleczek, wiec doktor sie go pozbyl dzisiaj
Milena wazy juz 3950g takze chyba niezle jej sluzy moje mleko
Nastepna wizyta w sierpniu dopiero i wtedy szczepienia.
Bylismy tez zawiezc kartke, kwiaty i slodycze do szpitala. To sie nad pytali, kiedy wracamy
No to super
Świetnie sobie dajecie radę

A kiedy wracacie na porodówkę?
Cytat:
Napisane przez kolandra Pokaż wiadomość
Poza tym miałam się pochwalić, że zamówiłam naklejki na ścianę, nad komódkę i łóżeczko jeszcze tu w tym mieszkanku, bo pokoik dopiero urządzimy prawdziwy już w domku naszym, ale póki co jej kącik chciałam jakoś urozmaicić. Chciałam jakieś Kubusiowe zamówić, ale za tą cenę warto było. Już przyszły i naprawdę są super.
powiedzcie czy nie jakas kicha, bo nie nakleiłam jeszcze nic!!
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1064038896

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ----------

Edytuje, dałam 10 pln
Bardzo fajne! Sama bym takie zamówiła ale nasz Sebek nie ma ani swojego pokoju narazie.. ani typowo kącika tylko po prostu łóżeczko stoi obok naszego łóżka w sypialnio-kuchnio-jadalnio-salonie
i nie miałabym gdzie ich przyklejać
Nawet takich literek (co się imię układa) nie bardzo mam gdzie .. z resztą łóżeczko może powędrować gdzie indziej i wtedy kiszka.. mamy tak małe mieszkanie, że ciągle coś kombinujemy i przestawiamy żeby jakoś funkcjonować.

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że są tak dobrzy w wyjmowaniu jak w przyszywaniu
Jakby co to masz pewność, że cię dobrze zszyją
Byle Ci nic w kroku nie doszyli dodatkowo

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora