Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 08:05   #4993
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Madziu, ja nie mówię o zrobieniu mebli samodzielnie
Ale o gipsowaniu, płytkowaniu, malowaniu, kładzeniu paneli i tego typu pracach...wiadomo, że sama płytek wypalać nie będziesz, czy mebli strugać
hehe to cię zrozumiełam

oczywiscie te wszystkiego rzeczy będziemy robili sami. Tzn bez płytkowania bo to to już od tesciowej z rodziny przychodzi taki chłopak, który ma swoją firmę budowlaną, bedzie nam burzył jedną sciankę, stawiał inną i wtedy nam tez płytki w łazience połozy.

Paneli chyba nie będziemy kłaść, bo w całym domu jest juz podłoga drewniana tylko musimy ją odnowić. tesciu ma kolegę z maszyną do cyklinowania i przyjdzie i nam przejedzie po niej, a potem ja sobie tylko pomalujemy jakoś

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

co do łazienki:
Myslałam aby płytki ułozyć tylko przy kibelku, umywalce i prysznicu ale nie do całej wysokosci, tylko gdzies tak do 1,40 - 1,50 (jak patrzyłam to do szyji mi się konczy dalej dac farbę do łazienek.
Między kibelkiem a prysznicem (a zarazem będzie to jedna ściana prysznica) dac luksfery (nie wiem tylko czy jasne, czy czerowne, ale raczej jasne). No i w samym kibelku (tylko nad nim) musimy sufit opuscic, bo nad nim jest jakaś butla od ogrzewania zawieszona a ja nie chce aby było ją widać i tam się zrobi Ledy od razy

Nie wiem jak wam się to widzi. Wydaje mi się, że jak tam podłogę grafitową a na scianach płytki czerwone, to bedzie za ciemno i trzeba by to było czymś przełamać. Tylko nie wiem jak to zrobic.

Wy zawsze macie jakieś pomysły

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora