2010-06-23, 09:45
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Dzięki 
Z babcią już się wyjaśniło, bo zrobili jej badania i wyszło na to, że złe leki przeciwbólowe jej zapisali i to była reakcja na te leki, więc babcia już jest w domu i wszystko powinno już być ok.
A dziadka też już dziś ze szpitala wypuszczają, bo się okazało, że ta utrata przytomności była wynikiem słabego przepływu krwi w tętnicach szyjnych. Po prostu dziadek nie może gwałtownie skręcać głowy ani się schylać, bo wtedy może właśnie stracić przytomność 
|
Współczuję, bo najadłaś się na pewno sporo nerwów Dobrze, że okazało się iż nic strasznego się nie dzieje, oby babcia i dziadek czuli się jak najlepiej 
Cytat:
Napisane przez chilanes
asiulku ja uważam, ze kolory, jakie wymieniałaś pasowały by do Ciebie  storczyki można połączyć np własnie z eustomą
|
Dziękuję Nareszcie uzyskałam konkretne porady 
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89
posłuchaj glosu serca  
|
To chyba będzie dobre rozwiązanie 
Witajcie środowo! Wczoraj z TŻtem rozdaliśmy 7 zaproszeń, 3 nie zdążyliśmy, mówiłam TŻ, że nie możemy u każdego się tak rozsiadać i gadu gadu, bo w tym tempie to nie wiem kiedy skończymy rozdawać. TŻ jest mało stanowczy a akurat u jego rodziny byliśmy. Nastepnym razem wezmę sprawy w swoje ręce
|
|