Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 09:45   #1367
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzięki
Z babcią już się wyjaśniło, bo zrobili jej badania i wyszło na to, że złe leki przeciwbólowe jej zapisali i to była reakcja na te leki, więc babcia już jest w domu i wszystko powinno już być ok.
A dziadka też już dziś ze szpitala wypuszczają, bo się okazało, że ta utrata przytomności była wynikiem słabego przepływu krwi w tętnicach szyjnych. Po prostu dziadek nie może gwałtownie skręcać głowy ani się schylać, bo wtedy może właśnie stracić przytomność
Współczuję, bo najadłaś się na pewno sporo nerwów Dobrze, że okazało się iż nic strasznego się nie dzieje, oby babcia i dziadek czuli się jak najlepiej
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
asiulku ja uważam, ze kolory, jakie wymieniałaś pasowały by do Ciebie storczyki można połączyć np własnie z eustomą
Dziękuję Nareszcie uzyskałam konkretne porady

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
posłuchaj glosu serca
To chyba będzie dobre rozwiązanie
Witajcie środowo! Wczoraj z TŻtem rozdaliśmy 7 zaproszeń, 3 nie zdążyliśmy, mówiłam TŻ, że nie możemy u każdego się tak rozsiadać i gadu gadu, bo w tym tempie to nie wiem kiedy skończymy rozdawać. TŻ jest mało stanowczy a akurat u jego rodziny byliśmy. Nastepnym razem wezmę sprawy w swoje ręce