Hej hej
Madziu, ale super ze masz juz sesje za soba

wreszcie troche luzu. A wyniki napewno bede pozytywne wiec mozesz juz odetchnac i czesciej do nas zagladac

Z domkiem rzeczywiscie macie troche problem, bo niedosc ze dylemat czy w miescie czy gdzies dalej to jeszcze te domi rodzicow

trudna sprawa, ale w odpowiednim czasie napewno cos wymyslicie.
Anulka ciesze sie, ze Wam smakowalo jedzonko

I nawet Piotrek sie skusil i mu posmakowalo

Fajnie, fajnie. My na szcezscie tylko do mojego taty dzisiaj idziemy, a w zasadzie nie idziemy bo teraz do slubu jestesmy u rodzicow i potem tez troche bo przyjezdza moja siora z Baczkiem

wiec troche sobie u nich posiedzimy

W kazdym razie do tescia za daleko wiec tylko telefon, i cale szczecie

Dobrze, ze teraz z pazurkow jestes zadowolona no i przy okazji odkrylas fajne zabiegi

Peelking kawitacyjny i mikro sa suuuper

ja uwielbiam
Z tymi zabiegami w moim wykonaniu to najbardziej szczesliwy jest tata ktory wprost uwielbia, bo Sebas to tak bardziej z musu, nagada sie zanim mu cos zaczne robic ale mam wrazenie, ze jak juz robie to calkiem zadowolony jest

Faceci

Mama nigdy na nic nie ma czasu wiec jak juz znajdzie zebym jej cos zrobila jest swieto. Wczoraj zrobilam jej peeling na cialo i potraktoealam ja samoopalaczem i byla przeszczesliwa
Hej Alus

biedactwo

okropnie jest chorowac w taka pogode

kuruj sie tam i szybko wracaj do zdrowia
Ja dzisiaj bede z Wami tez tylko tak z doskoku, bo zaraz bede musiala leciec na zakupy (mamuska nie ma jeszcze torebki na slub

) potem musze odebrac suknie, a jak wroce zajac sie tata bo jemu tez przyda sie jakis zabieg przed slubem, a wieczorem do spowiedzi
Jeszcze wczoraj dzwonila tesciowa i dowiedzielismy sie, ze prawdopodobnie nie bedzie jeszcze 4 osobna naszym slubie

juz nawet Seba zaczal sie przez to denerwowac..mam jednak nadzieje, ze jeszcze sie zdecyduja i przyjada.
Najlepsze, ze mialam ja malowac na slub i teraz jak bylismy w Zako robilam jej makijaz probny. Ona sie prawie w ogole nie maluje, tylko rzesy wiec makijaz byl bardzo delikatny ale tesc stwierdzil, ze ma to natychmiast zmyc, bo ma mega tapete

On jest jakis nienornalny, w ogole nie pozwala jej sie malowac bo jemu to sie nie podoba i zakazal jej malowac sie na slub

A ona oczywiscie sie go posluchala i stwierdzila, ze jednak sie sama pomaluje...ona uzywa niebieskiego takiego chabrowego tuszu i takiej samej kredki

teraz sie tylko modle zeby jednak uzyla jakiegos bardziej naturalnego i zeby chociaz troszeczke sie przypudrowala