Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 11:09   #4098
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez emilka87-87 Pokaż wiadomość
Wpadłam się pochwalić, że wczoraj mimo tragicznego samopoczucia (rozstanie z kimś bardzo bliskim) udało mi się oprzeć pokusie zjedzenia słodkiego (zawsze uspokajałam się w ten sposób). Dziś też mam ochotę płakać cały dzień ale udaje mi się nie zapychać słodyczami ani innym niedukanowym jedzonkiem. Chociaż tyle...
moze wda Ci sie to teraz ogromnie glupie proste prymitywne itd ale ...CZAS ELCZY RANY!! teraz w to nie wierzysz ale uwierz mi ... po 6 latach zwiazku zostalam sama z dnia na dziena teraz po 2 latach od rozstania i po roku bycia sama jestem..........NAJSZCZES LIWSZA NARZECZONA NA SWIECIEniczego nie zaluje
zeby nie offowac to .... kupilam nowy jogurt naturalny ale na szczecie tylko dwa opakowania.......jest obrzydliwy... mecze sie z nim i z otrebami juz 15 min:/ bleee!

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Dużo płacisz za sesję vacium?
pojedyncze wejscie 20 zl, karnet na 10 wejsc 170zl a na 20 wejsc 300zlbylam raz i jestem zadowolona, jutro kupuje karnecik
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora