Powiem Ci, ze jakos kompletnie tego nie czuje ze to juz za 3 dni

Chyba bardziej odczuwalam i sie stresowalam jak bylo jeszcze 30

Najbardziej stresujacy mialam zeszly tydzien, bo te kwiaty i suknia za duza a teraz pelen luz

Do Zakopca wyjezdzamy w piatek rano. Jeszcze wczesniej musze odebrac kwiaty j mozemy jechac
Alus ogorki curry sa pycha. Ja do nich dodaje jeszcze troszke imbiru i sa jeszcze lepsze

Te musztardowe musze wyprobowac ba brzmia rewelaycjnie, a ja uwielbiam muztarde mniam mniam
Aniu Zuzik bedzie na slubie, juz jutro wybieraja sie do Zakopca

Nawet kreacje ma juz od dawna przygotowana

Strasznie sie ciesze, ze beda. A potem przyjezdzaja na 2 tygodnie wiec juz w ogole super, bedzie mozna sie nia nacieszyc

podobno strasznie wielka sie zrobila i ciezka babel jeden

Cos kolo 6kg juz wazy pulpecik

Co do tesciowej to tez jej bardzo wposlczuje, bo u nich to jest tak ze rzadzi tesc despota i ona praktycznie nie moze miec juz swojego zdania

Strasznie mi jej szkoda, ale z drugiej strony mysle ze tez sama sobie na to pozwolila wiec teraz tak ma. Ja sie ciesze ze Sebas nie jest taki jak tesc

Wczoraj przechodzialm obok biura podrozy i tak sie natknelam na wystawie na fajna wyciecze na Krete Aniu. Na prawie dwa tygodnie, chyba 12 dni bylo za 1299zl/os ale ze wszystkim juz jakos teraz na lipiec wlasnie z last minute. Mysle, ze jak w lipcu poszukacie to tez cos fajnego znajdziecie
Esti cale szczecie, ze tam zadzwonilas bo byscie nieswiadomi sie zdecydowali, a potem by sie dopiero okazlo na miejscu, ze tak krotko
Zaraz ide na te zakupy i po suknie

Powiem Wam, ze niby bym juz chcial ja odebrac i z jednej strony nie moge sie doczekac ale z drugiej boje sie ze znowu cos schudlam czy przytylam i trzeba bedzie poprawiac. No, ale mam nadzieje, ze tym razem juz bedzie dobrze i zabiore ja dzisiaj do domu