Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 12:26   #2076
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez signa Pokaż wiadomość
Powiem Ci, ze jakos kompletnie tego nie czuje ze to juz za 3 dni Chyba bardziej odczuwalam i sie stresowalam jak bylo jeszcze 30 Najbardziej stresujacy mialam zeszly tydzien, bo te kwiaty i suknia za duza a teraz pelen luz
Do Zakopca wyjezdzamy w piatek rano. Jeszcze wczesniej musze odebrac kwiaty j mozemy jechac

Alus ogorki curry sa pycha. Ja do nich dodaje jeszcze troszke imbiru i sa jeszcze lepsze Te musztardowe musze wyprobowac ba brzmia rewelaycjnie, a ja uwielbiam muztarde mniam mniam

Aniu Zuzik bedzie na slubie, juz jutro wybieraja sie do Zakopca Nawet kreacje ma juz od dawna przygotowana Strasznie sie ciesze, ze beda. A potem przyjezdzaja na 2 tygodnie wiec juz w ogole super, bedzie mozna sie nia nacieszycpodobno strasznie wielka sie zrobila i ciezka babel jeden Cos kolo 6kg juz wazy pulpecik
Co do tesciowej to tez jej bardzo wposlczuje, bo u nich to jest tak ze rzadzi tesc despota i ona praktycznie nie moze miec juz swojego zdania Strasznie mi jej szkoda, ale z drugiej strony mysle ze tez sama sobie na to pozwolila wiec teraz tak ma. Ja sie ciesze ze Sebas nie jest taki jak tesc
Wczoraj przechodzialm obok biura podrozy i tak sie natknelam na wystawie na fajna wyciecze na Krete Aniu. Na prawie dwa tygodnie, chyba 12 dni bylo za 1299zl/os ale ze wszystkim juz jakos teraz na lipiec wlasnie z last minute. Mysle, ze jak w lipcu poszukacie to tez cos fajnego znajdziecie

Esti cale szczecie, ze tam zadzwonilas bo byscie nieswiadomi sie zdecydowali, a potem by sie dopiero okazlo na miejscu, ze tak krotko

Zaraz ide na te zakupy i po suknie Powiem Wam, ze niby bym juz chcial ja odebrac i z jednej strony nie moge sie doczekac ale z drugiej boje sie ze znowu cos schudlam czy przytylam i trzeba bedzie poprawiac. No, ale mam nadzieje, ze tym razem juz bedzie dobrze i zabiore ja dzisiaj do domu

Madziula, to dobrze, że nie odczuwasz tego, że ślub już za kilka dni Będziesz się mniej stresować A im więcej spraw będziesz miała do załatwiania, tym będziesz mniej o tym wszystkim myśleć U mnie ta metoda się sprawdziła
Więc Zuzinka też będzie na ślubie Cudownie!!!I już nawet kreację ma Madziu, cosik mi się wydaje, że Zuzinka będzie zaraz po Tobie najpiękniejszą kobietką na sali i zachwyci gości zaraz po Tobie
Masz w 100% rację, teściowa sama sobie zapracowała na takie traktowanie ze strony teścia i to, że teraz nie może się wypowiedzieć nawet na temat własnego wyglądu jest tylko i wyłącznie jej winą!!!Całe szczęście, że Seba nie wdał się za tatusiem Nie wiem, jak nasi faceci choć mają takich walniętych rodziców wyrośli na normalnych
Kreta taka taniusia?? My oglądaliśmy kilka wycieczek wprawdzie wywieszonych w oknie biura, ale zawsze cosik Kreta była droższa w porównaniu z tą, na którą Ty się natknęłaś. Wychodziło ok. 2300 zł od osoby, all inclusive w sierpniu. Musimy się jeszcze rozejrzeć, bo jak widać można znaleźć cosik jeszcze tańszego

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Dziewczny, mam cosik dla Was
Wejdzcie sobie na tą stronkę :

http://sluzenko.com/blog/
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora