Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 11:31   #230
scorpionec
Zakorzenienie

Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
Dot.: Wywiad z Martą Kaczyńską - czy tylko mnie to żenuje?

Cytat:
Napisane przez BrigitteBardot Pokaż wiadomość
Tak, ale walka toczy się teraz o wyborców SLD, więc w tym kontekście elektorat PIS jest nieistotny, bo kandydat ma już z ich strony zapewnione głosy. Cała akcja z SLD ma przecież na celu przyciągnięcie elektoratu tej partii.
To tylko swiadczy o swiatłosci elektoratu PiS...bo jeśli kierować by sie logiką.. to ich elektorat jest elektoratem prawicowym.. i jesli nagle prezes ich parti, kandydat na prezydenta stwierdza ze od zawsze byl lewicowcem..to powinna sie im czerwona lampka zapalić i przemyśleć czy ten człowiek aby na pewno bedzie swój prawicowy program realizowal.. bo jeśli wejdzie w układy z SLD (co to dla nieg mogl z Samoobroną i LPR to i znimi da rade..) to oni nie beda mu tego ulatwiać..

To samo tyczy sie Napieralskiego.. jak raptem pokocha się z prawica to przestanie być wiarygony jako lider SLD...

Jesli ktos jest elektoratem SLD w prawdziwym tego slowa znaczeniu czyli zgadza się z ich programem i ma lewicowe poglady co by Napieralski nie bredził nie zagłosuja na Jarka.. chyba ze ludzie któzy zaglosowali na napieralskiego pos wplywem impulsu/spotu reklamowego itp nic o nim niewiedząć tacy owszem moze i pojda i zagłosują jak napieralki radzi..

Mimo wszystko mi jako umiarkowanej zwolenniczki lewicy blizej do zagłosowania na PO bo to jednak bardziej liberalna partia..

Edytowane przez scorpionec
Czas edycji: 2010-06-23 o 11:33
scorpionec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując