2010-06-23, 11:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
Napisane przez an.ka
Pamiętam mój egzamin na studiach z filozofii - właściwie zdawałam dwa na dwóch kierunkach. Jeden był typowy - lista pytań na temat filozofów i ich poglądów. A na drugim pytania brzmiały mniej więcej tak: -1. Czy filozofia jest do czegoś w życiu potrzebna? 2. Czy jest sens, żeby filozofia była w programie na tych studiach? 3. Opowiedz mi coś o duszy 4. Twój ulubiony filozof 
|
opowiedz mi coś o duszy, to akurat idealny temat do lania wody ale twój ulubiony filozof jest moim faworytem te pytania nie raz są straszne, a mój profesor jak ma zły humor ( ), to tak formułuje pytanie, że nawet nie wiadomo o co chodzi
Cytat:
Napisane przez dodeczka84
Dzień dobry 
u mnie leniwy dzionek, nie ma szefostwa, w dziale siedzę z 1 kobietą tylko, ale jakby sama, cisza.. spokój..
Wpłata za LIZZY już zaksięgowana, także jutro będę się nią cieszyć 
a tymczasem wpadłam na pomysł, że zajmę się wyrobem broszek.. Ostatnio w sobotę kupiłam kilka tasiemek, kokardek, koraliczków, bo chciałam sobie uszyć czarną ozdóbkę do szarej bluzki.. Spróbuję zrobić kilka filcowych ozdóbek, pokażę koleżankom, jeśli towar okaże się niezły ;-) to czemu nie robić tego nadal 
|
fajny pomysł, zawsze to jakiś dodatkowy grosz, a przy tym niezła frajda a powiedz mi, jak się nosi Muchowa sukienka?
Czas edycji: 2010-06-23 o 11:40
|
|
|