Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 11:42   #4853
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
lazurka ucz się ucz.
Uczę się aż mi czacha dymi.
Już umiem 3 strony odpowiedzi na pierwsze pytanie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
vette, lazurowa super, że wizyty udane. I widzę, że nasze dzieci mają podobne wagi więc już się nie martwię, że mój chuderlak.
Jeszcze urosną, mają jeszcze trochę czasu

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Lazurka, cieszę się, że wszystko gra. A ten pessar się jakoś czyści? Bo on jednak się chyba w tej szyjce brudzi i może powodować jakieś namnażanie bakterii?

Jak tak czytam o Tych Waszych 35/37/38 tygodniach to mi smutno. Zostanę tu prawie sama na koniec. I choć dla dobra Mojej Małej nie chcę, żeby już wychodziła, to jednak jakoś mi tak...odlegle...i samotnie.

Jakiego używałyście proszku do ciuszków dzidźkowych?
Nie czyści się, on był sterylny, a teraz żeby nic się nie przyplątało na noc muszę zakładać dopochwowo nystatynę. Po za tym duże częściej się podmywam, bo sama się boję żeby się nic nie przyplątało.

Będziemy razem zamykać i gasić światło- zobaczysz

Ja mam do białego lovellę 5kg, bo była w promocji za 32zł, do koloru mam Dzidziusia, a płyn do płukania mam Jelp bo był połowę tańszy niż lovella o tej samej pojemności a ładniej pachniał.

A teraz chwila przerwy w nauce.
Zbieram się do UP zawieźć L4 i niech mnie cmokną w 4 litery.
A potem dokończę naukę odpowiedzi na pierwsze pytanie i biorę się za drugie, bo tego jest troszkę mniej. No i jeszcze sobie przypomnę wyniki badań. Mam nadzieję, że mnie nie będą maglować zbytnio...

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

A co do pieluszek to chciałam tetrowych używać, ale jak pomyślałam, że mama będzie miała tylko krótki urlop i wróci potem do pracy to ja sobie nie dam rady z tym wszystkim.
Po za tym wydaje mi się, że 25zł za paczkę oryginalnych pampersów to nie jest dużo. Wyjdzie w praktyce.