2010-06-23, 12:44
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
O ile wiem doktor daje L4,pytałam raczej profilaktycznie ,bo ja na tą operacje mam niecałe 2 miesiące czasu,wiec i nadzieje że sie w tym czasie wyrobię.......
Aha pytałam dziś lekarza i mam wchłanialne szwy wiec tyle moje że nie będę cierpiała przy ich wyjmowaniu.
Dziś stanęłam troszkę na nogi i powiem Wam, jest ciężko.Łydki są takie napięte,zrobiłam parę kroków,mąż musiał mnie asekurować bo leciałam do tyłu.Chciałam zrobić zdjęcie ale pozycja w jakiej stałam(nogi rozkraczone,dość mocno ugięte)nie oddawała wizualnie wyglądu moich łydek.Mam ubrane grube pończochy,czarne, które mocno ściągają nogi wiec wydaje mi sie że wyglądają szczuplej niż w rzeczywistości.Dlatego obiecuję że jak je na moment ściągnę i będę stała w miarę stabilnie to zrobię fote i wam pokaże.
Na ten moment moge powiedzieć że implanty doktor mi wsadził nie duże(jak byłam u niego ostatnio to mu powiedziałam,,doktorze wydaje mi sie że za małe mam te implanty,,a on mi na to-,,nie mogłem Pani dać wiekszych bo jest Pani filigranową osobą wiec łydka nie może być gruba,,
Generalnie patrząc na nie wydaje mi sie że będę zadowolona,choć moja lewa łydka przed operacją była szczuplejsza od prawej o 1 cm i teraz stojąc w tych pończochach ja to widzę (podejrzewam że któs inny tego nie zauważy).
ewelina 0912
Ty sobie dziewczyno jakieś jaja robisz???rzeczywiście sie nie znasz na nogach i nie wiem skąd taka myśl Ci zaświtała w głowie że coś masz nie tak z nogami.......
Gwarantuję Ci że masz świetne nogi i uciekaj z tego forum dziewczyno! Powinnaś biegać na okrągło z odkrytymi nogami,tu są osoby które mniej lub bardziej mają krzywe,ty na szczęście nie ma takiego problemu,sio!
Edytowane przez ekler1
Czas edycji: 2010-06-23 o 12:50
|
|
|