Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 11:46   #1788
pannafu
Zakorzenienie

Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)

Cytat:
Napisane przez Nealinne Pokaż wiadomość
A gdzie będziesz pracować? Ja szukam, wysyłam CV i zero odzewu Prawko heh, ja niedawno skończyłam kurs ale miałam beznadziejnego instruktora, powiedział mi, że mam wykupić u niego co najmniej 10 dodatkowych godzin, tak, już lecę... Więc na razie odpuściłam sobie... Zresztą fakt, muszę kupić dodatkowe jazdy, chociaż ze 2, 3 a nie mam kasy na to...
Ja wyjeżdżam do mojego wujka. On ma ogromne gospodarstwo i tam po prostu będę pomagać. Przy żniwach itd. Każda para rąk jest potrzebna. Przy okazji zajmę się chrześnicą, więc na nudę na pewno narzekać nie będę. Jest to ciężka praca, ale ja mam dość nieciekawą sytuację, bo nie mogę w ciągu roku przekroczyć kwoty (3 tys.) zarobku (mam alimenty, niewielkie, ale wywalczone po ponad 10 latach i zasiłek, który moja mama dostaje raz na rok), bo to wszystko mi odbiorą i na razie muszę kombinować inaczej. Najwyżej od września, października czegoś poszukam, bo nie wiem jeszcze na jakie studia się dostanę.
Chciałam coś na czerwiec, bo w lipcu już wyjeżdżam, ale niestety nic konkretnego nie znalazłam. Do promocji się zraziłam, bo jak potrzebowałam na gwałt pieniędzy, to agencja przysłała mi je 3 miesiące później... i to dopiero po moich licznych telefonach i wiadomościach.
pannafu jest offline Zgłoś do moderatora