Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 12:51   #2082
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Zajrzałam tylko na chwilkę na stronkę fotografa, patrzę, a tu nasze zdjęcia Więc od razu podesłałam Wam linka, żebyście sobie mogły już cosik zobaczyć Wrzucę jeszcze jakieś zdjęcia, jak tylko dostaniemy płytkę od fotografa Mam nadzieję, że już niedługo dojdzie Skoro już wrzucił fotki do siebie na stronkę, to liczę, że niedługo zdjęcia będziemy także mogli zobaczyć w realu
Cieszę się, ze się fotki podobają Powiem nieskromnie, ze mnie zdjęcia te oczarowały i mogę na nie patrzeć godzinami
Pewnie, ze sie podobaja Ja mialam tak samo jak mi je przyslal na meila to sobie zapisalam i ciagle je ogladalam juz sie Luki nawet czasem ze mnie smial i mowil zebym dala juz spokój i ze juz sie boi co to bedzie jak dostane wszytskie fotki

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Dziękuję Madziulka
Ci panowie podczas przysięgi to się tak wydaje, ze stoją obok nas To byli pomocnicy księdza Oboje nam dostarczyli wiele powodu do śmiechu w kościele, bo ten jeden podczas kazania usnął W ogóle przez cały ślub robili głupie miny, aż uśmiech sam się cisnął na usta
Teściowej nie ma na żadnej fotce niestety, ale spokojnie, jak dojdą zdjęcia to podeślę Wam jej foto na maila
A czy ta Pani w okularkach co robi fotke to twoja mama? bo jestescie bardzo podobne mam nadzieje, ze sie nie myle
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora