Ja mam teaz troche lepiej, u mnie wogóle jakoś na odwrót bo rano to mi się chce tak jeść że zjadam 2 lub 3 śniadania, potem obiad ale już tak się nie napycham a z kolacją to już mam problem, niby głodna jestem a troche dziubne i nie dam rady więcej, na początku to się w nocy budziłam i bolałmnie brzuch z głodu, ale nie dałam rady nic zjeść. Teraz wydaje mi się że jest troche lepiej, za to cały czas chodzę tak zmęczona jak bym nie spała przez kilka dni. Czasem po południu muszę sobie uciąć drzemkę.
Dziewczyny po co wy to czytacie, przecież same się nakręcacie, denerwujecie się i dzidziorka. Ja nic nie czytałam i nie zamierzam bo nie chce się stresować, wiem że moja wybraźnia jest tak wybujała że napewno bym miała wszytkie złe objawy. Radzę to samo odpuście sobie!!!
Poza tym te mdłości i inne objawy kiedyś muszą przejść i nie jest powiedziane kiedy, ja miałam przez tydzień takie mdłości że już miałam dość potem przez tydzień było o niebo lepiej ale znowu potem było gorzej, teraz już mi troche lepiej ale na jak długo, to też nie wiem.
Jasne jak nie jesteś zadowolona z tamtego to lepiej zmień odrazu, ja chodzę do takiego gdzie chodziła mama, bratowa męża 2 dzieci urodziła u niej i też sobie bardzo chwaliła, ogólnie dużo ludzi poleca tą kobietę, a pozatym sama się przekonałam że jest bardzo miła i mimo że idziesz prywatnie a ludzi jest co nie miara zapisanych, kobieta nie robi nic szablonowo, ma czas żeby z tobą pogać, wytłumaczay wszytko i siedzisz tyle ile trzeba a nie tle ile masz przeznaczone. Póki co jestem zadowolona, oby nie zapeszyć
A mi moja ginka że takie badanie usg będziemy robić ok 20,21,22 tygodnia, że wtedy się przychodzi poza wizytą specjainie na badanie bo ono długo trwa i wszytko się sprawdza łącznie z ilością paluszków. I się zastanawiam czemu dziewczyny piszą że już teraz mają a ja mam mieć tak późno? Chyba że to nie o to samo chodzi?
Doczytałam troche i wygląda na że moja ginka nie będzie mi robić usg genetycznego tylko połówke, to chyba by się zgadzało bo jesli by robiła gentyczne to trzeba by było zrobić już teraz a on nic nie mówiła. Ciekawe dlaczego? ale w sumie się nie przemuje tym bo jakoś ufam tej babce i pewno tak ma być.