Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 12:52   #4145
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
I o to nadszedł dzień chwały, chwały dla Dukana
Moja obrączka w końcu po ponad roku wróciła na swoje miejsce, na mój palec i leży jak ulał A ja nie muszę jej już powiększać

Trzymaj się bedzie dobrze wypłaczesz co masz wypłakać i świat stanie się znowu piękny
A bycie singlem ma bardzo wiele plusow (i ja bedąc żoną od 2 lat czasem tęsknię do tych czasów )
Nie daj się pokusom to w końcu 2 ciężary bedziesz mieć za sobą Wagę i ból
Trzymam kciuki żeby szybko Ci to przeszło.
Hehe ja miałam podobny efekt, z tym że chodziło o pierścionek - miałam taki jeden sobie i pewnego dnia pakowałam jedzenie do bagażnika i mi normalnie spadł, wiedziałam o tym tylko dlatego że widziałam jak się toczył po ziemi :P To już dobry znak Zaręczynowy jest dobrze dopasowany więc trzyma się na swoim miejscu

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja dziś jadlam truskawki i nie macie czego żałować ..... zanim zjadalam pierwszą, to już szykowałam, zeby meżowi napisać, ze są pycha, ale suma sumarum napisałam, ze szalu nie ma no i pierwszy raz w rzyciu jadłam truskawki z jogustem naturalnym, a nie z cukrem i śmietaną 12%
tak więc nie macie, co ślinic się na myśl o truskawkach
Mnie trochę tylko ciągnie ale nie tyle do świezych do do ciasta z truskawkami...ale spoko, mama obiecała zamrozić dla mnie i poziomki i truskawki Zjem sobie w listopadzie na 4 fazie :P

Cytat:
Napisane przez blackredmoon Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w I fazie mozna sobie pozwolić na korniszonka? Bo tak czytałam czytałam i wraz nie wiem, a lepiej się upewnić ;]
Na I to lepiej daruj sobie. A na II to już legalnie można

Cytat:
Napisane przez kasia_1011 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie takie same obawy.
Będę się martwić za jakieś 5 kilo
Marzę o takiej rybie...
Dołączam do tego klubu! Uwielbiam zestaw rybka+fryty+ surówka

Cytat:
Napisane przez kasia_1011 Pokaż wiadomość
A ja się wybieram w tym roku, w lipcu, do Międzyzdrojów
Nie byłam tam bardzo długo.
Ciekawa jestem jak się zmieniły.
Nie chcę Cię martwić, ale...byłam tam w zeszłym roku i uznaję to za strzał kulą w płot. Tłum ludzi, syf wszędzie i te rudery w centrum miasteczka...na plaży mrowie ludzi. Deptak ulepiony i nigdy chyba nie myty i ta drożyzna wszędzie. Dwa lata temu byłam w Rewalu i zdecydowanie wolę tego typu miejscowości. Teraz jedziemy z TŻ do Pobierowa. Ale Międzyzdroje odradzam każdemu...

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
to do jakiej wagi dązysz??kurde, sama juz nie wiem.... czy leciec dalej jak dojde do 58kg czy przejsc na 3 faze

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

dobra juz zauwazylam do 55 kg:P
Ja mam 162 cm, więc podobnie jak Wy. Dukan mi wyliczył 52 kg, ale marzę o 50..... mam takie masywne uda i pośladki, że chyba dopiero przy 50kg będą ładnie wyglądać.

Po wczorajszym obżarstwie dziś zastój (dobrze że nie wzrost). Macie jakiś patent na opanowanie żarcia wieczorami? Wiem doskonale, że niejedzenie po 19-20 skutkuje spadkiem, ale kurde zawsze coś mi się chce później Nie wiem co z tym zrobić ech...