Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naprawił mój kręgosłup
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-08, 07:29   #22
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13
Dot.: Naprawił mój kręgosłup

Lepsi gorsi specjalisci.... nie mow ze nie ma....
osoby konczace ta sama szkolem, nawet z tym samtym dyplomem NIE POSIADAJA IDENTYCZNEJ WIEDZY, bo jedna osoba lepiej przyswaja to druga cos innego!

Z twojej opinii wynika, iz niezaleznie od dzialania terapeuty (lekarz, masazysta, itp), nasz organizm i tak zrobi to co zechce.
nie kazde leczenie, zalecone przez specjaliste, wykwalifikowanego lekarza, przynosi skutek- czy moze wg Pana znowu nie mam racji? pewnie tak- bo przeciez pan jest tu przeogrmna skarbnica nieskonczonej wiedzy o medycynie, masazach, leczeniu.

lepsi gorsi specjalisci- czemu jak pojdziesz leczyc sie panstwowo- nic to leczenie Ci nie daje?? wystarczy pojsc prywatnie a zaczynaja byc widoczne efekty. tu nie chodzi o sposob leczenia- tu chodzi o podejscie wykwalifikowanych osob, ktore nie lecza, a zaleczaja, by za jakis okres do nich wrocic, by mogli zarobic jeszcze wiecej.

jezeli nie trafila ci sie jakas powazna chorba w rodzinie to nie wiesz o czym pisze, mi tak, to jest MOJE ZDANIE MOJA OPINIA< KTORA W RZECZYWISTOSCI MOZNA SPOTKAC KUbusiu Ignorancie badz Panie Wchechwiedzacy

ps. jezyk polski
powiem tak program uczen szczegolnei uzdolniony kierunkowo humanistycznie, prowadzony przez polskie uniwersytety... no coz zostalam tam zaproszona i bralam udzial w tamtych zajeciach, kolejny raz twoja opinia nie ma odniesienia do rzeczywistosci

masz duza wiedze, nie zaprzeczam, ale nie jestes geniuszem we wsszystkich dziedzinach i czasami inne osoby poza Toba tez potrafia dobrze cos poradzic czy napisac.

pozdrawiam Kubusia ( puchatka)
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując