Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 12:54   #2175
blackrose4u
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Ja też Aczkolwiek wydaje mi się, że widziałam pełne opakowania, w których nie było zielonych, tylko same solone...
postanowiłam dokładnie się przyjrzeć kartonom z tymi orzeszkami i faktycznie mimo że nowy karton to w nim były tylko 3 opakowania niesolonych orzeszków. Przy okazji wzięłam paczkę
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
przynajmniej solone u Was są,a u mnie nawet tych nie ma nakręciłam się na orzechy,chciałam niesolone,ale jakby były solone chociaż to bym wzięła. u mnie tylko z miodem i w skorupce są.

ktoś pisał o Frasku z papryką i pieprzem.... nigdy w życiu takiego nie widziałam,a kupuje je już od lat. chyba,że coś źle przeczytałam
u mnie jest ta wersja ale nie ma np z pomidorem, a też były tutaj wypowiedzi na temat tej wersji freska. Osobiście uważam że naturalny jest najlepszy tak jak pisła Phynn nawet od tych markowych.

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
widać moje niedoinformowanie w tej kwestii hehe
a ja zajadam właśnie beti beti małe herbatniczki mniam mniam do tego popitka mlekiem
uwielbiam je takie małe conieco

Spoora akurat tej kawy nie ma jednak. Ale ta "o poranku" jest z cykoria jak dobrze pamiętam, piłam ją jest całkiem niezła.

A kupiłam dzisiaj
- mydlo do rąk
- paluszki PUB dla taty - to mam pewny prezent bo wcina je nałogowo, ale co do tego w B. nic więcej nie wypatrzyłam
- 2x Danio
- FruVita czarna porzeczka
- Kefir truskawkowy bo wcześniej nie widziałam tego smaku
- ser żółty
- orzeszki niesolone
- kaszka Delicata z sosem truskawkowym - nie próbowałam wcześniej
- makaron rurki
- ręcznik kuchenny Milla też pierwszy raz kupiłam

W ogóle dużo towaru nie było na półkach. Wszystko stało w kartonach na środku do wykładania. Trochę dziwnie robiło się zakupy.

oczekujemy
blackrose4u jest offline Zgłoś do moderatora