2006-06-08, 08:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
|
Napisane przez madzia.a
Dzięki wam Wizażanki udało mi się zdobyć Garniera roll-on po promocyjnej cenie!!! Od miesiąca na półce gdzie miał stać Garnier były pustki i dzięki zeskanowanej gazetce byłam dziś już 5 po 9.00 w Rossmanie i był tam mój żółty Garnier i to 4 zł tańszy
|
Jakiś czas temu Roll On Garnier był w promocji w Realu za niecałe 18 zł - pisałam o tym w wątku o tym kosmetyku - kupiłabyś jeszcze taniej
Cytat:
|
Napisane przez smerfeta01
hop, hop czy ktos miał tą maskę do włosów Rossmann ? 
|
Używałam i nadal używam maseczki Rossmana do włosów zniszczonych i suchych - uważam, że jest rewelacyjna. Mam zniszczone włosy rozjaśnianiem, robiło mi się straszne siano i ogólnie ich stan nie był zadawalający. Po tej maseczce włosy stały się bardziej nawilżone i przed wszystkim już tak strasznie się nie puszą, więc wg mnie warto wydać te 3,99 w promocji lub 4,99 normalnie za tę maskę
Maybelline mile zakoczył mnie tym prezentem do maskary - płyn do demakijażu. Myślałam, że będzie to mała symboliczna buteleczka gratisowa, a tu... 200 ml fajnie pachnącego płynu Niestety nie wiem jeszcze czy jest skuteczny, bo zapomniałam zaopatrzyć się w waciki Ale jak zastosuję to napiszę jakie wrażenia
|
|
|