|
Zakorzenienie
Przekupka: 89 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior, Smashbox, Benefit, kosmetyki, perfumy, buty, torby...
Cytat:
Napisane przez pingwin2
|
ehh, no z mamą nie wygram 
ale szkoda, bo jednak próbuje co i rusz coś nowego a jednak wracam zawsze skruszona do Lucidity.
Pingwinku, problem w tym ze nie wiem co mogłabym dobrać do tego maleństwa, bo pielęgnacji interesującej mnie nie masz. hmm.
Cytat:
Napisane przez mhm0808
Dobrze;ja jeszcze przez kilka dni będę w Warszawie.
Co do pudru,to tego MACa mam całego,w pudełku; z wyminany z Pingwinem (kolorNC15) - ubytek ma znikomy,tylko go popróbowałam,bo na razie używam odsypki LP,którą dostałam od Vil (jakie to wszystko skomplikowane 
Jeszcze raz napiszę pokrótce,co oferuję: krem Nuxe - napoczęty,micel Biodermy - 250 lub 500ml,puder MACa lub odsypkę pudru La Prairie,maski (Bielenda,Organique,Dermi ka),ew. kremy w formie saszetek (próbek) - LRP,Roc;ew. pudry (podkłady mineralne) TBS,EDM - których teraz używam 
|
Małgosiu, z rzeczy które wymieniłas interesuje mnie Nuxe i coś z sypanców (tego maca muszę oblukać w salonie, co to za kolor). za resztę podziękuję (do demakijażu używam olejków BU, na maseczki w proszku jestem leń, a próbki sama rozdaję ).
tak jak pisałam potrzebuję kilku dni do namysłu 
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------
Cytat:
Napisane przez cashmeree
może znajdziesz coś u mnie za któreś z powyższych?
|
Cashmeree, przejrzałam Twój wątek dokładnie, ale niestety nic mi się nie przyda
Czas edycji: 2010-06-23 o 18:36
|