Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 17:45   #1202
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ale się zdenerwowałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisałam Wam , że boli mnie kręgosłup, pobolewa podbrzusze... tak ok 14.00 te bóle strasznie się nasilały... ani leżeć , ani siedzieć, ani chodzić... no jeszcze nigdy w życiu mnie tak kręgosłup nie bolał... do tego jak mały zaczął się kręcić to macica się strasznie zaczęła stawiać.... planowałam wizytę na jutro, ale z racji tego, że nigdy czegoś takiego nie odczuwałam zjechaliśmy do szpitala.. no i wecie co... czekałam az mnie lekarz przyjmie 45 min, w końcu zszedł "pediatra", bo akurat miał na izbie dyżur... nawet nie raczyli zadzwonić po ginekologa na oddział!!!!!!!!!!!! stwierdził, że wg niego z dzidzia jest ok. , bo brzuszek miękki (akurat w tym momencie ) , no i kazał mi zapodać sobie paracetamol, w ostateczności pyralginę i przyjść jutro do lekarza- ginekologa... Wandalizm... No porprostu poryczałam się... ja tylko chciałam sprawdzić czy z maleństwem ok... jutro idę do mojego lekarza!!
Ja pierniczę, co za ..........musiałabym zakląć!!!!!!!!!!!!Kochana ja bym nie popuściła i tam siedziala dopuki mnie gin nie przyjmie, neich ich szlag trafi!!!!!! Jak oni mogli tak Cie zbyć!!!!!!!!!! Kotus jak mezus jest w domku jedz do innego szpitala, neich Cie zbadaja, bo nie ma prawa az tak Cie bolec, trzmam mocno kciuki za Ciebie i informuj nas o wszystkim

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora