2006-06-08, 10:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci i te sprawy
Cytat:
|
Napisane przez Jupi
Paulo, mam do Ciebie prosbe- nie komentuj wypowiedzi innych wizazanek, skoro o to nie prosily... Juz nie pierwszy raz spotykam sie z Twoja wypowiedzia krytykujaca czyjes zdanie... Chcialam Ci napisac na priva, zebys tego nie robila na ogolnym forum (nie powinno sie krytykowac innych, jezeli sa tego swiadkowie), ale stwierdzilam, ze moze troszke niemile slowa dadza Ci troszeczke do myslenia, ze poczujesz sie tak, jak te dziewczyny, ktore oceniasz... Mozesz teraz mnie skrytykowac 
|
gdzie skomentowalm wypowiedz innych?
Cytat:
|
Napisane przez Jupi
Wisienki- a Ty sie nie przejmuj ortografia i zachowaniem swojego meza- wiadomo, jacy sa faceci- moj by pewnie w panice odpowiedzial podobnie, albo wyslalby coreczke do mamusi (urodze lada dzien)  Poki co, nie mysle jeszcze o uswiadamianiu mojego dziecka, ale bede probowac zrobic to tak, jak proponuje pkawecka- dostosowywac prawdziwe informacje do jego/jej wieku- zobaczymy, czy sie uda :p
pozdrawiam 
|
chodzi o to nieszczesne "przeczkole " ,nie zrozumiealm dokad chodzila bo takiego wyrazu nie znam stad moje pytanie.
gdzie wisienka napisala o swoim mężu bo moze slepa jestem ??
jesli ktorykolwiek z wspolczesnych ojców opowiada na seriio w ten sposob do dziecka to nie powinnien miec dzieci bo swiadczy to tylko o nim i jego marnej wiedzy skad sie biora dzieci.
|
|
|