Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 21:05   #3447
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hej Żoneczki

Wreszcie udało mi się przysiąść i napisać.

Mój weekendzik był suuuuper - zakochałam się w Karpaczu a dokładniej w Śnieżce . Zdobyliśmy oczywiście sam szczyt i to w górę czerwonym i w dół niebieskim szlakiem czyli coś koło 25 km w jeden dzień Nie moglismy co prawda ruszać się w niedziele, ale to uczucie jakie towarzyszy jak się wchodzi na szczyt i jak juz sie jest na szczycie - 1602 m n.p.m - bezcenne I w dodatku mieliśmy na szczycie piękna pogodę i doskonałą widoczność co się zdarza rzadko na Śnieżce (ponad 2/3 roku jest zawsze w chmurach i mgłach). Troszkę też pozwiedzalismy i ogólnie spędziliśmy cudowny weekend. Tego nam było trzeba Postaram sie wrzucic trochę fotek jak znajdę czas

czekotubko - zabierz mnie proszę ze sobą na tą wyprawę Mogę nawet odganiać od ciebie te gigantyczne szczury i karaluchy albo mogę nad tobą nosić parasol na tych pięknych plażach No dobra - zchodze na ziemię - będę trzymac kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem

dzastinko - super ta kiecka ciążowa

soffi - zakupki super, piżamka przesłodka i tuniczka

niuniu - oszczędzaj się

czekoladko - zdrówka dla was dziewczyny

agunia - owocnego tłumaczenia

dagunia - piękna ta ściana a co to jest poprzyklejane, tzn jak ten motyw zrobiłaś ? Piękny portret

paulinka - ale macie pecha z ta maszyną czekam na fotki zakupków

Idę sobie lody nałożyć - moje ulubione marcepanowe z zielonej budki Mogę sie podzielić

Na moim profilu założyłam albumik dla chętnych ze Śnieżki

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-06-23 o 21:32
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora