2006-06-08, 12:28
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
|
Napisane przez mofi
Jestescie wspaniale pisalam wam to kiedys? Jestescie upragnioną woda na pustyni moje kochane. Ja naprawde nie wiem czy dalabym bez was rade, bez tych pozytywnych slow i bez tego ostatniego SELFISH.
I wierze z calego serca,że nadejdzie dzien kiedy napisze podobnego. ale wiem że potrzeba czasu.
Neysa mam nadzieje że dzis lepszy nastroj???
A wiecie co jest najzabawniejsze, ze odkad nie jestem z P. spotkalo mnie mnostwo dobrych rzeczy, to co sobie zaplanuje spelnia sie, wczoraj dostalam propozycje pracy, dobrze platnej. dawno nie slyszalam od innych tylu komplementow i milych slow na swoj temat. Kiedys szalalabym z radosci.
A jednak jest ale...wszystko jest super ale jego nie ma. I czy ja zmienie kiedys ten punkt myslenia ze wszystko odnosze do jego osoby, wiedzac ze on zastapil mnie kims innym????
Tak bardzo pragne dnia w ktorym bede uzdrowiona z tej milosci.
|
Mofi kochana jak ja Cię doskonale rozumiem.....pytasz czy kiedyś zmienisz punkt myślenia....myślę że tak ale to jest naprawdę długi proces. Ja mimo tego że czuję sie dobrze bez niego, potrafię teraz krytycznym okiem spojrzeć na 5 lat mojego związku, często o nim myślę, nadal zdarza mi się pomyśleć..."ciekawe co on by na to powiedział", ostatnio tyle się kłębi w mojej głowie........nie wiem czy jeszcze będę potrafiła się z kimś związać, czy przestanę myśleć o tamtej miłości....
To wszystko jest bardzo trudne i wymaga naprawdę dużooooooo czasu, żeby uporządkować swoje myśli.
Nie myślcie że mam jakiś dołek, nie jest tak, czuję się dobrze, ale sama widzę jak buduję wysoki mur wokół siebie.....
|
|