2010-06-23, 21:49
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII
Cytat:
Napisane przez marta_d1
Wczoraj weszłam na odchowalnie majowo-czerwcowych i sporo ich już nie karmi piersią. A jak będzie u Was? Ja bym chciała jak najdłużej, bo wiadomo, że nie ma to jak mleko mamy.
|
a czemu nie karmią?
Cytat:
Napisane przez żabka19
Powiedzcie mi czy bede wyrodna matka jak wysle roczne dziecko do przedszkola?? Ostatnio mialam o to spiecie z moja mama.
|
ja planuję Kubusia posłać do żłobka od września za rok (będzie miał rok i 2 miesiące) o ile dostaniemy miejsce a wcześniej będzie opiekunka;
mój Mateusz chodził do żłobka od 10tego miesiąca życia i nigdy nie chorował (raz miał wiatrówkę, ale lekką i kilka dni, nie liczy się) i byłam bardzo zadowolona
Cytat:
Napisane przez bajka1807
ja po wizycie, lekko przestraszona, bo mala ma pepowine owinieta wokol szyi, ale lekarz powiedzial ze mam tylko przy porodzie o tym powiedziec. wazy juz 2608 g ma 45 cm i wg usg termin porodu mam na 8 lipca  głowka i brzuszek na 38 tydzien... lekarz powiedzial ze mala jest duza i dojrzala... raptem 200g od normy odbiega  no jak tak dalej pojdzie to ja nie wiem jaka ona ta glowe bedzie miala duza przy terminie porodu... na 42 tc? 
|
też bym się zestresowała pępowiną; a ogólnie to super, że duża i zdrowa
|
|
|