Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-23, 21:49   #160
olakola
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Wczoraj weszłam na odchowalnie majowo-czerwcowych i sporo ich już nie karmi piersią. A jak będzie u Was? Ja bym chciała jak najdłużej, bo wiadomo, że nie ma to jak mleko mamy.
a czemu nie karmią?

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy bede wyrodna matka jak wysle roczne dziecko do przedszkola?? Ostatnio mialam o to spiecie z moja mama.
ja planuję Kubusia posłać do żłobka od września za rok (będzie miał rok i 2 miesiące) o ile dostaniemy miejsce a wcześniej będzie opiekunka;
mój Mateusz chodził do żłobka od 10tego miesiąca życia i nigdy nie chorował (raz miał wiatrówkę, ale lekką i kilka dni, nie liczy się) i byłam bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja po wizycie, lekko przestraszona, bo mala ma pepowine owinieta wokol szyi, ale lekarz powiedzial ze mam tylko przy porodzie o tym powiedziec. wazy juz 2608 g ma 45 cm i wg usg termin porodu mam na 8 lipca głowka i brzuszek na 38 tydzien... lekarz powiedzial ze mala jest duza i dojrzala... raptem 200g od normy odbiega no jak tak dalej pojdzie to ja nie wiem jaka ona ta glowe bedzie miala duza przy terminie porodu... na 42 tc?
też bym się zestresowała pępowiną; a ogólnie to super, że duża i zdrowa
olakola jest offline Zgłoś do moderatora