2010-06-23, 23:24
|
#4292
|
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2010-02
Wiadomości: 426
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11
no właśnie boję się porażki, jak nie będzie spadku to się zdemotywuję, tyle chodzenia po sklepie, wybierania odpowiednich produktów a tu nic 
Będzie dobrze, na pewno coś nam spadło, bądźmy dobrej mysli 
---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------
Cytat:
Napisane przez joanasz
Nie jest tak zle - super sobie poradzilas -jest pozno nie spisz jeszcze, wiec bedzie dobrz - same bialeczko wszamalas.
Powiedzcie mi jak dobrze przyzadzic tatara - moze sie skusze? no ale jak sie do surowego miesa przekonac - no nie wiem -chyba nie dam jednak rady 
|
jest pyszne! ja np. lubię surowe mięso 
tatar... z tego co wiem to mięso wołowe, trzeba powycinać tłuszczyk i te białe włókna i go zmielić.. dodać żółtko, trochę przyprawy w płynie maggi, sól ,pieprz do smaku.. i się tak "wyrabia" Ale musiałabym mamy zapytac jak się to konkretnie robi, mogłam o czymś zapomnieć no i na wierzch cebulka w kostkę i ogórek korniszony/kwaszony też w kostkę. jami. pychotka
__________________
biorę się za siebie!  wzrost: 170cm
było: 67 kg 
będzie: 55 kg
jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----
Kocham Cię
|
|
|