Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wpadki na egzaminie na prawko:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 07:00   #7
Szangal1206
Raczkowanie

Dot.: Wpadki na egzaminie na prawko:)

Cytat:
Napisane przez mariant Pokaż wiadomość
Ja na pierwszym egzaminie, zdawalam od razu teorie, a pozniej praktyke przytrzasnelam sobie palca drzwiami nop i pozniej przez caly egzamin myslalam o palcu, na dodatek bylam dosyc zakrecona po tabletkach uspokajajacych tych co zona malysza reklamowala...zjadlam chyba z 6....ale to dawne czasy byly, ile mnie to nerwow kosztowalo, a ile pieniedzy...ciesze sie, ze mam to juz za soba ;]
Żebyś wiedziała ile to nerwów kosztuje. Jak do tej pory WORD jest jedynym miejscem gdzie straciłam tyle nerwów. Nawet na maturze się tak nie denerwowałam no i na egzaminach na studiach. A i jeszcze mi się przypomniało że na pierwszym egzaminie jak facet mnie już oblał na wjeździe pod górkę to i tak pozwolił mi wyjechać na miasto. Fajny facet był i chyba jako jedyny z tych egzaminatorów zauważył że się strasznie denerwuje. Ale najgorsza plama była jak kazał mi skręcić w lewo na takim skrzyżowaniu a ja zamiast dojechać do końca skrzyżowania i skręcić to dawaj wjechałam na lewy pas pod prąd:mur :. Nic nie mówcie byłam młoda i głupia. A facet rzucił się do kierownicy i sprowadził mnie na prawy pas. Masakra myślałam że spalę się ze wstydu. Na szczęście egzaminator był na tyle uprzejmy że mnie trochę mocno upomniał, ale się nie wydarł na całe szczęście. no i szczęśliwie po zamianie miejsc po tym incydencie dojechaliśmy do WORDA.

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Kolorowymaj Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie zdawalam
ale jak nie zdalas za pierwszym razem to ile razy Ci zgasl? bo jesli tylko 1 to nie mial prawa Cie oblac bo np przy parkowaniu moze zgasnac raz za 2 razem egz. przerwany, przy czyms tam zgasl jeden raz ok za 2 przerrwany, czyli w wykonywaniu kazdego manewru ma prawo raz zgasnac
No to prawda nie zgasł mi raz ale 2 razy. A jeśli chodzi o plac manewrowy to może cię ulać nawet jeśli popełniłaś tylko jeden błąd to zależy od humoru egzaminatora. Ja widziałam raz jak jedna laska nawet nie ruszyła z tej strefy w której stał samochód i ją oblał. Ale się wtedy uśmiałam bo była to jakaś młoda dziewczyna i pewnie sobie zapomniała wrzucić biegu i piłowała samochód aż się wszyscy oglądali a egzaminator myslałam że spłonie ze wstydu.Podszedł coś jej powiedział potem było to samo no i wsiadł on do tego auta odjechał na miejsce parkingowe i tyle. Dziewczyna wyszła z niezaliczonym egzaminem. A egzaminator jeszcze długo siedział w tym samochodzie.
Szangal1206 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując