Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze stare ulubione piosenki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 07:53   #303
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Dot.: Wasze stare ulubione piosenki

No ja ostatnio to mam jakies fazy na stare piosenki ale na polskie szczegolnie. Nie wiem ale w tamtych czasach to spiewali ludzi ktorzy naprawde to potrafili. Zreszta to byl chyba jedyny atut wykonawcy a nie tak jak teraz gola pupa I cyce na wierzchu tudziez slawny maz/zona.

Jestem zafascynowana tworczoscia Anny Jantar, I nie chodzi mi o Tyle slonca… czy Moje jedyne marzenie (czyli przetanczyc z Toba cala noc), ale o inne utwory. Po prostu babka byla tak wrazliwa na dzwieki, tak muzykalna a do tego piekna J no same plusy. Szkoda ze jej zycie sie tak potoczylo, bo byla przed nia wielka kariera L
Polecam posluchac jej piosenki ze Zbigniewiem Holdysem (tak tak, tym gosciem z dwokolorowa broda I kolczykami ), po prostu cudo!

Uwielbiam ten Krystyne Pronko, kazda jej piosenka, to u mnie ciarki na plecach! Deszcz w Cisnej – no majstersztyk!

Panami tez nie pogardze – Piotr Szczepanik, stara Budka Suflera, Breakout, Stan Borys

Sie zrobilam jakas taka sentymentalna na stare lata ale po prostu polska piosenka to jest to!
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując