Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 09:11   #4985
kunia1
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja niedawno wróciłam z wycieczki z z moimi uczestnikami, z miejscowości Inwałd Park Miniatur tam jest-fajnie było=jeździłam na takiej karuzeli która się tak buja do przodu do tyłu i coraz wyżej i wyżej aż się PRAWIE okręca cała wokół własnej osi bosko było.....Wstyd się przyznać ale moi uczestnicy tak nie wrzeszczeli jak ja....będą mieli co opowiadać-że pani magda bardzo się bała
i w ogóle w ciągu jednego dnia zwiedziłam paryż, berlin, wenecję, akropol, statuę wolności-->krótko zwięźle i na temat
aaaa nigdy tam nie byłam a od Krk to dość blisko , muszę sie wybrać kiedyś Ale na takim młocie to sie bujałam raz Lubie takie rozrywki, tzn LUBIŁAM bo mi koleżanka opowiedziała ze widziala raz jak komuś sie odpieły te zabezpieczenia w tym!!!! I jeśli mówimy o tym samym, to i tak szczęście w nieszczęściu że ta łódź-młot ma takie kraty jeszcze dodatkowo - i podobno latała cała po tej łodzi a ludzie sie darli żeby zatrzymać - no ale nikt nie zwracał uwagi bo ludzie sie zawsze drą , sytuacja jak z horroru jakiegos
Cytat:
czy ja jestem normalna?
położyłam sobie alice na łóżku i na nią patrzę, zachwycam się.
żadna z etorebek we mnie tego nie wzbudziła...nawet flavia......
tak to normalne Moja flaviusia siedzi na krześle przy biurku, pudrowa chanelka na półeczce Emili na komodzie ;D
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
ja tez czasem tak mam, że stawiam jakąś nową rzecz w widocznym miejscu i cieszę moje oczy jej widokiem
Ja też
Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
mam to samo , układam na widocznym miejscu i sobie zerkam i dumam jaki to piękny zakup zrobiłam
dokładnie !
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
mój młodszy brat był tam nie dawno wrócił zachwycony i zrobił chyba z milion zdjęc w dodatku kupił mi mini wieże Eiffla i taką mini rozkładaną książeczkę ze zdjęciami zabytków
fajna
Cytat:
też mam taką małą wieżę eiffla do kluczy sobie kupiłam-zawsze chciałam coś takiego mieć :
Ja też mam taką!! Tylko dynda mi przy torebkach
Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Też tak robię i według mnie jest to normalne
A co do ostatniego zdania, to nie wierzę- Alice ładniejsza od Flavii beżowej? No nie wierzę !
Ja też nie

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2010-06-24 o 09:16
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora