Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub Stalowa Wola- dziewczyny wyłazić!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 12:17   #2
Dorotheaa
Rozeznanie

GG do Dorotheaa
Dot.: Ślub 2011 Stalowa Wola- dziewczyny wyłazić!

Hej, ja wprawdzie jestem z okolic Stalowej i ślub biorę w tym roku, ale mogę napisać kilka słów o moich doświadczeniach przede wszystkim na razie zwiedziłam salony z sukniami. Polecam szczególnie dwa, choć chyba akurat są one najdroższe: Violeque (koło Da Grasso) i Elena na Wojska Polskiego. Są tam miłe i bardzo pomocne ekspedientki. W Violeque spędziłam chyba z półtorej godziny wybrzydzając, przeglądając i mierząc bardzo dużo sukien, przy tym była bardzo miła atmosfera i dostałam dużo cennych rad i wskazówek. Nieco gorzej było w obu salonach na Edukacji, ale też jak podeszło się z serdecznością do ekspedientek, to zrobiło się miło. Ceny na Edukacji niższe - można kupić suknię już od ok. 1000zł, a wypożyczyć jeszcze taniej. Nie polecam natomiast salonu Gracja za Halą Targową. Trafiłam tam na bardzo znudzoną Panią, która koniecznie chciała mnie odwieźć od przymierzania, choć bardzo podobało mi się kilka sukni. Ostatecznie "na przekór" uparłam się na przymierzenie dwóch i na moje stwierdzenie, "ale ładna!" gdy zobaczyłam się w lustrze Pani odparła "nooo suknia bardzo ładna". Moja siostra mało nie padła wtedy ze śmiechu, bo można było odczytać tę uwagę jako: "suknia ładna, ale Pani już nie"

Jakby ktoś miał informacje, o porządnych fryzjerkach i wizażystkach w Stalowej, to byłabym niezmiernie wdzięczna...
Dorotheaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując