Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - no i co mam zrobić w związku z allegro? robimy czarną listę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2004-05-26, 23:25   #7
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Re: no i co mam zrobić w związku z allegro? robimy czarną listę?

Ej dziewczyny, no naprawdę co wy opowiadacie? Jak to wywiązała się z transakcji??? Przecież jak byk stoi w regulaminie Allegro - nie wolno sprzedawać podróbek! Można dokładnie przeczytać regulamin i znaleźć odpowiedni punkt. Jeśli zauważamy aukcje z podróbką - zgłaszamy ją do weryfikacji, tam jest taka opcja - zakazany przedmiot - produkt nieoryginalny (podróbka). Wystawianie takowych to ewidentne łamanie prawa w bardzo szerokiej rozciągłości! moim zdaniem Koko powinna bez zbytnego zastanawiania się wstawić pannie negatywa i koniec, nie obawiając się odwetu z jej strony! Słuchajcie, naprawdę się zdenerwowałam przed samym snem - sprzedaje podróby, a wy neutrala chcecie jej dawać? To potem się proszę nie dziwić że u tych co mają perfumy za 80 zł, tyle pozytywnych komentarzy... skoro wszyscy tak myslą...

Koko chciałam Ci dziś odpisać na maila, ale nie zdązyłam (jak zwykle...). Kojarzę nicka tej panny bo dwa razy wyłapałam ją na targowisku - raz miała tusze bossa a raz krem pod oczy shiseido w poj 20 ml. Dałam od razu znać moderatorowi, bo już były osoby chętne na kupno. Jej posty zostały zdjęte i juz więcej się tu nei pojawiła.

Moim zdaniem w takich przypadkach należy reagować ostro i szybko... w koncu jak kupowałaś tego Lancome to pewnie sądziłaś że to oryginał prawda? No bo chyba nikt świadomie nie kupuje podróbek...

Pozdrawiam serdecznie i radze - negatywa z dużym hukiem dla tej pani! Zgin przepadnij maro nieczysta!

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując