2010-06-24, 11:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Singielki
Cytat:
Napisane przez agnes188
jutro postaram sie zrobic zdjecia ale nie obiecuje bo musze sie uczyc na sobotni egzamin bo w poatek mam zakonczenie roku w drugiej szkole i nie bede miec czasu 
|
to się najpierw ucz, a jak będziesz miała chwilke to pokaż 
Cytat:
Napisane przez malusienka
hej słonka 
nie wiem jak u Was, ale tutaj pogoda pięęękna. nic tylko lecieć na plażę
3majcie dzisiaj za mnie kciuki bo mam straszny exam decydujący o moich kolejnych co najmniej 2 latach życia  a jak mi kiepsko pójdzie, to wtedy będę wiedziała kto za słabo ściskał kciuki
Agnes ja też chętnie obejrzę Twoje zakupy 
|
ja trzymam mocno 
na plaże o matko zazdroszcze u mnie leje 
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
ja swój film ze stud. widziałam dwa razy i już nigdy go nie włączę  istna porażka... nikt z mojej rodziny go nie widział i nie zobaczy  najlepiej jak zakopię płyty pod ziemię xD
ja wczoraj wysłałam CV do Sizeera, chciałam zanieść do sklepu herbaciarskiego, ale zdjęli ogłoszenie i... na tym się kończą moje możliwości  a do Sizeera i tak mnie nie przyjmą.. cienko widzę moją pracę w te wakacje.. .;]
|
ja tez widzialam 2 razy i nie chce więcej oglądać, bo mało mnie tam jest, a jak już jestem to nie chce tego oglądać 
Cytat:
Napisane przez KaasiaaK
moja mama na szczęście już pogodziła się z tym, że nie zobaczy filmu
jest mnie za nim zdecydowanie za dużo, bo facet z którym byłam na stud. jak się okazało zna kamerzystę 'od zawsze' także na brak siebie na filmie narzekać nie mogę  a że nie tańczę za dobrze, to film należy trzymać pod kłódką
a co do fryzury, to ja miałam 'robioną', ale nie miałam żadnego pomysłu, fryzjera wymyśliła na poczekaniu.. nie wiem jak to opisać, później może znajdę zdj. to pokażę 
ale byłam z fryzury bardzo zadowolona, bo wytrzymała całą noc i kilka godzin wcześniej jeszcze, a przy moich włosach to duży sukces 
|
ja miałam 'loczki' o nie nie podobalo mi sie chyba jednak wole minimalizm 
cala noc podalo, deszcze walil mi w okno nie moglam spac i dalej tak pada i zimno brrr bylam umowiona do tego fryzjera to poszlam troche obcielam i ta grzywke na bok, ale dziwnie mi ulozyla musze po swojemu i będzie dobrze 
w ogóle od rana już się stresuje tym spotkaniem o prace, ze szok
|
|
|