2010-06-24, 11:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
Napisane przez miskowa
Powiem ci, że dzięki temu, że uważam się za posiadaczkę i korzystaczkę mózgu, to z psami sobie radzę. Kiedyś mieliśmy szczeniaka, bo mój brat przyniósł, to ja go wszystkiego nauczyłam, wyprowadzałam (bo wiedziałam, że musi się wybiegać), szczotkowałam, itp. Ale sama z siebie nie zdecydowałabym się na taki obowiązek, zwłaszcza, że ja często wyjeżdżam a wiem, że to dla zwierząt żadna przyjemność gnić w samochodzie, albo co chwilę zmieniać miejsce
|
Ale ja nie powiedziałam nigdzie niczego na temat Twojego mózgu 
Tylko mówię, że dobrze, że są ludzie, którzy świadomie i realnie patrzą na posiadanie psa, a nie kierują się modą bądź namowami.
Cytat:
Napisane przez hania811
Dlatego ja od zawsze powtarzam Igorowi- "jak ty chcesz mieć psa jak na dziecko gotowy nie jesteś- to przecież taka sama odpowiedzialność"
-----------
Ale dół dziś jest...normalnie zasypiam nad biurkiem.
Oby na weekend się ładnie zrobiło...bo po raz pierwszy w czerwcu mam wolną sobotę i mam zamiar grillować!!!
W ogóle to dopiero teraz się kapnęłam że dziś jest już czwartek 
|
Dokładnie Haniu, ja uważam, że posiadanie jakijkolwiek żywej istoty, to wielka odpowiedzialność...
Ja też jestem na maksa niewyspana dziś.
A ja nawet nie myślę, że dziś już czwartek...bo dziś do 21 i jutro do 21 w pracy...
|
|
|