2006-06-08, 13:49
|
|
Raczkowanie
|
Praca w hipermarkecie, plusy i minusy
Kiedy skończyłam szkołe nie wiedziałam co mam dalej robić. Poszłam na studia, ale niestety musiałam przerwać naukę. Więc zatrudniłam sie w hipermarkecie. Nie będe pisać nazwy, ale jak ktoś bardzo będzie chciał to zdradze tajemnice
Ale zanim moja "przygoda" rozpoczeła się na poważnie, to najpierw miałam swoje zdanie na temat pracy w takim miejscu. Przeważnie nic dobrego.
Na szczęście nic z tych rzeczy u mnie się nie sprawdziło. Chociaż i tak nie nawidzę tej pracy, bo jak można ją nazwać rozwojową Ale jestem tam nadal. Jedyne co mnie denerwuje to wyzwiska, chamstwo, brak kultury niektórych klientów. Ile razy sie z tym spotkałam, szkoda pisać.
Wiem też ze czasami jest sporo winy po stronie pracowników, ale to już zależy od ich poziomu kultury.
Czy wyobrażacie sobie ile u nas osób się zwalnia? Non stop szukają nowych ludzi, bo nie dają rady psychicznie. No i zarobki też nie są zbyt duże.
Dobra, dosyć tego marudzenia, nie wiem co dalej pisać. Ale jak wątek się rozwinie to z miłą chęcią popisze, pomarudze itd.
Jeżeli któraś z was pracuje w takim miejscu, chce pracować lub jest częstym klientem i spotkało go coś miłego(albo nie) to zachęcam. Dla mnie to temat nie kończący się
|
|
|