Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 13:38   #1489
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Dzień dobry Pada...
Zdałam egzamin Jeszcze tylko w sobotę i w końcu będę miała więcej czasu na sprawy ślubne

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
A
My to się z TŻtem czasem śmiejemy, że jesteśmy jak puzelki, bo jak się do niego prztulam to tak fajnie się do siebie wpasowujemy
Faajne są takie puzle My też się tak śmiejemy. Ramię K. idealnie pasuje pod moją głowę Zastanawiam się czy juz się wygniotło przez 8 lat czy zostało tak zaprojektowane

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
I wiecie co???Olśniło mnie teraz/przed chwilą,że jutro mamy równe 3 miesiące do slubu. Choć wole mówić/myśleć że za 93 ( no jutro 92 ) jakoś mi lepiej brzmi

MAD jak zobaczyłam Twój awatar to prawie się poplułam

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Cześć
Dobry argument
Właśnie skończyłam 3 konspekt, więc jest nieźle
dalejsz, dajesz

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
dzień doberek
mogę powiedzieć tym co trzymały za mnie kciuki że obroniłam się szczęśliwie na 4,5. także mgr już jest
Powiedzcie mi czy Wy jak kupowałyście suknie to też dopiero macie pierwszą wizytę w salonie miesiąc przed ślubem, żeby wziąć wymiary? bo ja się zdziwiłam że w 3 tygodnie uszyją suknie
gratulacje pani mgr!

Idę zrobić kalafiorka a potem może drzemka i muszę się uczyć