Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Singielki
Wątek: Singielki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-24, 14:32   #528
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Singielki

Cytat:
Napisane przez nellady Pokaż wiadomość
Kupowałyście może sandały albo buty na allegro??
Bo ja się zastanawiam;P
ja kupowalam wystarczy, ze poszukasz dobrego sklepu/sprzedawcy i koniecznie dobrze zmierz dobrze dlugosc wkladki, bo na rozmiar tak ogolnie nie warto patrzec

Cytat:
oo ja nieciekawa sytuacja;/ musisz się przemóc, wiem, że to nie łatwe ale wiele Ci to pomoże w przyszłości, małymi kroczkami, ale musisz...uwierz, że jesteś piękna! Każda z nas zasługuje na wartościowego faceta! Z innymi nawet nie próbuj...
swoją drogą ile takich brzydul jest z naprawdę fajnymi facetami więc nie każdy aż tak patrzy na wygląd
głowa do góry, będzie dobrze
dokladnie brzydka dziewczyna i taki chlopak dlatego wyglad nie jest najwazniejszy to co w srodku sie liczy i Kochana uwierz w siebie

Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Również mam z tym problem. Nie jest mi łatwo z tym żyć i jak rano wstaję, to niestety nie z uśmiechem na ustach, ale z myślą, że znów przyjdzie mi zmierzyć się z moimi kompleksami, że znów zobaczę ładną dziewczynę itd. i będę marudzić przez resztę dnia jaka to jestem niewydarzona.
Co jest najśmieszniejsze i zarazem najgorsze? Że moja przyjaciółka jest takim chodzącym ideałem. Piękna, zdolna, wszystko jej w życiu wychodzi, inteligenta... czasem jak jest mi źle, to właśnie to mnie przybija.
Bo jak wychodzimy gdzieś razem, to ja wyglądam przy niej jak kawałek śmiecia... dosłownie .
ja tez mialam/mam duzo kompleksow, ale tak naprawde 'oswoilam sie' z nimi i w tej chwili patrze na siebie jako 'calosc' i wtedy jest ok nie skupiam sie na szczegolach, bo kazdy znajdzie w sobie cos co mu sie nie podoba ja kiedys bylam bardzo zakomplksiona taka szara myszka przez to, a teraz nigdy w zyciu pewnosc siebie to podstawa jak to nieskromnie brzmi sory

Cytat:
otóż to

podoba mi się atmosfera na tym wątku
mi tez, jak tu wchodze odrazu mam dobry humor naprawde

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
mialam sie uczyc a przez ta pogode to zasnelam z ksiazka w reku ale zaraz bede sie brala za ta nauke eh
ja tak samo chodze i zasypiam przez ta pogode, zimno pada

Cytat:
Napisane przez sabinkaa1 Pokaż wiadomość
No to ja też sie zgłaszam , kolejna singielka do kolekcji Wszystko wskazuje na to ze sie to nie prędko zmieni . :/
witaj
to co nam o sobie powiesz?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

a ja na studiowce byłam z kolega mojej koleżanki z klasy, nie mialam kompletnie z kim isc juz miałam nie iść, ale na tydzień przed się znalazł kolega i było fajnie umiał tańczyć dobrze się bawiłam, pod koniec zaczął coś krecić do mnie, ale nie byłam zainteresowana poza tym musieliśmy śmiesznie wyglądać ja 160 cm a on 196 cm
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując